Remedii naturiste

Remedii naturiste pentru sinuzita

Publicat: 13 sept. 2013
7

Sinuzita este o boală înfricoșătoare, dar sa ne uităm la unele plante aromatice, care vă pot ajuta să luptati impotriva ei.

Ghimbir
Ghimbirul este unul dintre mijloacele cele mai vechi și cele mai eficiente pentru a trata diverse probleme virale și nazale. Extractul de ghimbir este foarte util și bun pentru tratarea sinuzitei. Luati 1-2 lingurite de extract de ghimbir, până dispar simptomele. Aceasta este una dintre cele mai importante căi de atac la domiciliu împotriva sinuzitei.

Usturoi
Usturoiul este un alt remediu eficient. Se înmoaie 4-5 catei de usturoi în apă timp de aproximativ o oră. Apoi faceti o pasta din ei și apoi inspirati. Acest lucru va relaxa sinusurile și va ajuta la eliminarea mucusului, atunci veti respira mai usor. Un alt lucru pe care il puteti face este sa inmuiati cateva tampoane in suc de usturoi sa le puneti 20 minute la nivelul nărilor.

Semințe
Semințele sunt utile în tratarea diferitelor boli, în special sinuzita. Se prepară un amestec prin adăugarea 2-3 lingurite de seminte intr-o cana de apa. Se fierbe pentru a reduce lichidul la jumatate. Luați acest amestec pana la recuperarea dvs completa.

Semințe de muștar
Faceti un decoct dintr-o lingurita de seminte de mustar cu un pahar de apă. Fierbeti la foc mic pentru a reduce lichidul la jumatate. Se lasă să se răcească și se pipetează 3-4 picături în nări.

Scorțișoară
S-a constatat că semințele de scorțișoară sunt, de asemenea, utile în tratamentul sinuzitei. Se amestecă 1-2 lingurițe de scorțișoară și apă până la o pastă. Apoi, aplicati pe frunte si nas. Veti fi surprinsi de efectul acesteia.

 

Adauga un comentariu