WoW!

Remedii pentru durerea de cap – Ce să faci ca să scapi de migrenă

Publicat: 27 nov. 2020

Cafea cu lămâie. Sună ciudat, nu e aşa? Cafeaua e licoarea dimineţilor noastre, iar lămâia o folosim pentru limonade şi ceaiuri. Combinaţia celor două face parte din lista de remedii pentru durerea de cap. Cum funcţionează? Haideţi să vedem mai jos.

Cu siguranţă, oricui i s-a întâmplat să îl apuce durerea de cap exact în cele mai nepotrivite momente. Analgezicele îşi fac efectul până la un punct. Şi oricum, pastilele te ajuta să scapi de migrenă, dar, luate în cantitate constantă, pot să-ţi dea dureri de cap. Acesta este unul din motivele pentru care îţi recomand ceva mai bun şi mai simplu. Din lista de remedii homemade pentru durerea de cap îţi recomand cafeaua cu lămâie.

Cafea cu lămâie – Beneficii

De ce tocmai acest remediu? Iată motivele:

  • se prepară foarte uşor;
  • cafeină are proprietăţi vasoconstrictive. Acest lucru înseamnă că ajută la combaterea vasodilataţiei, cauzată de migrenă şi cefalee.

Reţeta împotriva durerii de cap

Ca să faci cafea cu lămâie, ai nevoie de o cafea proaspăt fiartă, în care pui sucul de la o jumătate de lămâie stoarsă bine. Amesteci bine şi bei. Atenţie: nu se folosesc nici un fel de îndulcitori.

Dacă eşti una dintre persoanele ce suferă din cauza afecţiunilor stomacale, evita pe cât posibil consumarea acestei băuturi.

Ştiai că… metoda aceasta provine din tradiţia dietetică chineză? 

 

Adauga un comentariu