Viata de cuplu

Remediu de top impotriva infertilitatii

Publicat: 24 apr. 2019
7

Infertilitatea nu afecteaza doar femeile, ci poate afecta in egala masura si barbatii. Infertilitatea este o problema serioasa, care poate afecta foarte multe persoane. Un ajutor extrem de util, atat pentru tratarea infertilitatii la barbatii, cat si la femei, este laptisorul de matca crud – un produs al stupului care nu are echivalent in intreaga lume animala si vegetala. Laptisorul de matca este o secretie a unor glande (hipo-faringeale) ale albinelor lucratoare, de culoare alba-galbuie, usor vascoasa, omogena, aducand foarte bine ca aspect cu laptele condensat. Cu acest laptisor de matca este hranit puietul de albine lucratoare, in primele trei zile de viata, dar si albina-regina (matca) a stupului, care asigura perpetuarea intregii colonii.

Cel mai puternic aliment-medicament din lume. Pasta alba-cremoasa, secretata de albine, este compusa din 67% apa, 12,5% proteine, 11% zaharuri simple, 5% acizi grasi, vitamine din complexul B (B5 si B6, in special), minerale, enzime, hormoni (pro-hormoni, niste precursori ai hormonilor umani), substante cu efecte antibiotice si antivirale. Administrarea laptisorului crud de matca creste nivelul testosteronului in sange, actiune terapeutica utila barbatilor cu probleme de fertilitate sau de potenta, aparute pe fondul problemelor endocrine. Se iau cate 2 g de laptisor crud de matca pe zi, pe o perioada de 90 de zile. Laptisorul de matca creste nivelul hormonului luteinizant in sange (hormonul luteinizant ajuta ovulatia), fiind extrem de util in cazul femeilor care se confrunta cu amenoree, oligomenoree, ciclu menstrual neregulat, insuficienta ovariana, etc. Astfel spus, laptisorul de matca este printre cele mai bune remedii cunoscute contra infertilitatii feminine. Se iau cate 1-2 g de laptisor crud de matca, zilnic. Se fac tratamente cu o durata de 28 de zile, apoi se face o pauza de alte 28 de zile, dupa care tratamentul se reia, ȋn total facandu-se 6 asemenea cure. Laptisorul de matca se pastreaza bine la 0-4 grade Celsius.

In frigider, laptisorul de matca se pastreaza in spate, ca sa nu fie afectat de schimbarile de temperatura generate de deschiderea repetata a usii. In timp, daca nu e pastrat corect, poate capata o culoare cenusie, ceea ce inseamna ca valoarea lui biologica a scazut. Persoanele care au predispozitii alergice vor lua in primele trei zile de tratament cantitati foarte mici din acest produs (0,1 g, adica un varf de lingurita zilnic).  Se opreste administrarea daca se observa simptome cum ar fi mancarimi in zona buco-faringiana, tulburari digestive, dificultate in respiratie si hipersecretie pe caile respiratorii, eruptii cutanate.

Adauga un comentariu