Magazin

Remediu magic care te transforma intr-un MASCUL FEROCE

Publicat: 28 iun. 2012
1

In sfarsit s-a descoperit tratamentul care te poate transforma dintr-un barbat fara vlaga si deprimat intr-un Adonis viril. Autorii unui nou studiu medical sustin ca injectiile cu testosteron ar fi un remediu magic pentru barbatii de varsta medie, scrie Mediafax.

Oamenii de stiinta din Germania au realizat un studiu pe 115 barbati care aveau un nivel scazut de testosteron. Timp de 5 ani, acestia au fost injectati frecvent cu acest hormon. Rezultatele au aratat ca subiectii au pierdut in medie 16 kilograme, in timp ce talia lor s-a micsorat de la 107 cm la 98 cm.

Testosteronului are capacitatea de a stimula cresterea masei musculare; tesutul muscular arde multe calorii si mareste rata metabolismului. Tratamentul a adus si beneficii precum reducerea indicelui de masa corporala, a nivelului de colesterol si a zaharului din sange. Conform opiniei cercetatorilor, nivelul crescut de testosteron ajuta la cresterea energiei si a motivatiei de a face exercitii fizice.

Inca din anii ’80, unii oameni de stiinta si companiile de medicamente au incurajat tratarea barbatilor de varsta medie cu testosteron, sugerand ca hormonul nu numai ca ajuta la pierderea greutatii in exces, ci si ca stimuleaza apetitul sexual.

Asa a luat nastere ideea conform careia barbatii ating un fel de „menopauza masculina„, perioada in care ei trec printr-o schimbare fizica. Doctorul Malcolm Carruthers, cel mai cunoscut sustinator al terapiei cu testosteron, sustine ca barbatii cu varste peste 50 de ani ar trebui sa urmeze acest tratament. Alti doctori cred ca, odata cu inaintarea in varsta, creste rezistenta la testosteron, motiv pentru care nivelul normal al hormonului din sange nu este suficient. Mai mult, unele studii au reliefat faptul ca exista o legatura intre nivelul scazut de testosteron si aparitia diabetului de tip 2.

Adauga un comentariu