Remedii naturiste

Remediu naturist adjuvant in metastaze pe baza de tataneasa si miere

Publicat: 27 mart. 2015
7

Metastazele reprezinta un focar de celule canceroase, sau altfel spus o noua tumora provenita de la un cancer initial care s-a dezvoltat pe alt organ. Ele reprezinta ultima etapa a evolutiei spontane a celor mai multe tumori canceroase primare si, din nefericire, atunci cand li se pune diagnosticul de cancer, multi dintre bolnavi au deja metastaze.

Pentru bolnavii care apeleaza si la remedii naturiste in tratarea cancerului, iata un adjuvant in metastaze despre care se spune ca este prearat dupa o reteta din fosta URSS, confirmata de Institutul Oncologic din Moscova.

Preparatul se obtine astfel: 1,5 kg radacina de tataneasa data prin masina de tocat carne, se amesteca cu 2,2 kg miere de salcam si 3,5 litri de vin rosu de tara. Se pune intr-un borcan de sticla, se inchide ermetic si se macereaza 5 zile ferit de orice sursa de lumina. Se strecoara si se pastreaza la rece.

Mod de administrare: Se ia cate o lingurita, de 3 ori pe zi, inaintea meselor principale cu 2 ore mai devreme timp de 5 zile, apoi se ia cate o lingurita inaintea meselor principale dar numai cu o ora timp de 3 saptamani, putandu-se continua pana la 2 luni.

Acelasi amestec, in aceleasi doze se recomanda si in tratarea altor boli: gripa, angina pectorala, amigdalita, eczeme, astenie, trombofletita, scleroze, reumatism si altele.

Adauga un comentariu