WoW!

Remediu naturist pentru imunitate – Uiți de oboseală și toxine

Publicat: 24 nov. 2020
remediu naturist pentru imunitate cu lamaie
Acest remediu poate scădea hipertensiunea arterială, dar și colesterolul

Cele mai des întâlnite probleme la persoanele cu vârsta mai înaintată sunt hipertensiunea şi colesterolul ridicat. Obişnuim să tratăm totul cu medicamente din farmacii. Totuşi şi acestea ne fac rău, în ciuda faptului că vorbim despre tratamente. În definitiv sunt nişte chimicale. Ce remediu naturist e bun pentru imunitate?

Astăzi ne vom concentra pe un remediu tradiţional, preparat din produse sănătoase, care se bucura de popularitate în toată lumea. Da, e vorba despre combinaţia de miere cu ghimbir, lămâie, usturoi şi oţet. Acesta acţionează nu doar împotriva hipertensiunii, ci şi împotriva colesterolului mare.

Reţetă pentru întărirea sistemului imunitar

Dintre multe remedii naturiste pentru imunitate, reţetă de mai jos este una cu efect. Iată de ce ai nevoie şi care e modul preparare.

Ingrediente:

  • 300 gr miere de albine de calitate
  • 120 ml zeama de lămâie, proaspăt stoarsă
  • cca 120 ml suc de ghimbir
  • 10 căței de usturoi
  • 200 ml oțet de mere

Mod de preparare:

Amestecă sucul de ghimbir cu zeama de lămâie. Adaugă usturoiul tocat şi mixează în blender. Pune apoi mierea şi oţetul. Omogenizează. Transferă mixul într-un borcan de sticlă cu capac. Pune-l în frigier şi lasă-l să se macereze cel puţin 5 zile.

Mod de utilizare:

Ideal este dizolvi 2 linguri din mix într-un pahar cu apă călduţă şi să bei. Aceasta poate fi o măsură preventiva, adică să nu te confrunţi cu colesterol mare ori cu hipertensiune. Dacă vrei să bei doua doze pe zi, pe a doua ia-o seara, după o oră din momentul în care ai luat cina.

Beneficii pentru sănătate

Iată de ce să îţi prepari şi tu acest remediu:

  • are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatorii;
  • poate preveni / trata tensiunea, colesterolul, artrită, durerile de cap, unele probleme circulatorii, astmul;
  • este eficient în caz de: obezitate, durere de dinţi, acnee;
  • elixir pentru o viaţă lungă. Datorită antioxidanţilor şi nu numai, sunt prevenite multe boli grave şi, în plus, lupta şi împotriva îmbătrânirii.

Pentru întărirea sistemul imunitar îți recomand și ceaiul de ghimbir.

Adauga un comentariu