Remedii naturiste

Remediul cu ulei de măsline și lămâie, ideal pentru dimineață! Iată de ce!

Publicat: 23 feb. 2021
Remediul cu ulei de măsline și lămâie, ideal pentru dimineață
Amestecul de ulei de măsline și lămâie vă va ajuta să vă curățați corpul.

Ești obosit când te trezești dimineața și nu vrei sa faci nimic? Amestecul de ulei de măsline și lămâie vă va ajuta să vă curățați corpul.

Uleiul de măsline este un remediu excelent cunoscut din cele mai vechi timpuri, care nu trebuie trecut cu vederea. Știi cât poate face o singură lingură de ulei de măsline cu lămâie pentru tine?

După cum știți deja, uleiul de măsline este o parte de bază a dietei mediteraneene. Are acizi grași esențiali care ne permit să luptăm, de exemplu, împotriva colesterolului rău. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ne curăța corpul de toxine.

Se numește aur lichid și era extrem de popular printre greci și romani. Este un element esențial în viața de zi cu zi. Știai însă când uleiul de măsline ne poate face cel mai bine? Dimineata. Îți spunem de ce!

Ulei de măsline pentru combaterea constipației

Este un remediu ideal. Dacă amestecați ulei de măsline cu lămâie, veți lubrifia cu succes căptușeala digestivă și veți activa în același timp funcțiile ficatului și ale vezicii biliare.

Acest remediu simplu ne protejează din interior acționând ca un puternic antioxidant, capabil să ne elibereze de toxine, purificându-ne și îngrijindu-ne. Toate acestea activează digestia și ajută la eliminarea a tot ceea ce nu avem nevoie.

Un efect cardio-protector

După cum am mai spus, uleiul de măsline este bogat în acizi grași benefici pentru corpul nostru, care reactivează circulația sângelui prin eliminarea excesului de colesterol rău. Este, în plus, un antiinflamator extraordinar care, împreună cu lămâia, ne oferă vitamine excelente. De aceea, îl recomandăm nu numai pentru adulti, ci și pentru copii.

Probleme articulare și reumatice

Secretul său stă, după cum știți, în proprietățile sale antiinflamatorii. Dacă suntem consecvenți și luăm amestecul în fiecare zi, pe stomacul gol, luptăm împotriva durerilor articulare. Vă va face mult bine când vă începeți ziua cu acest remediu.

Pentru echilibrul ficatului și vezicii biliare

Aceasta este una dintre cele mai importante date. Ne simțim regulat balonați, grei, obosiți și lipsiți de pofte.

Putem avea corpul în stare de ebrietate din cauza unei diete slabe sau poate din cauza unei probleme cu purificarea corpului. Un factor cauzat mai ales de supraîncărcarea ficatului și a vezicii biliare. Ce putem face?

Pentru a lupta împotriva acestui disconfort pe care il simțim în fiecare dimineață, nimic mai bun decât această lingură de ulei de măsline și lămâie. Amestecarea lor este sigură, important este să încerci să vezi cum te simți, dar este aproape întotdeauna bine tolerat.

Este excelent să începeți să luați acest remediu simplu, dacă observați că vă ridicați din pat cu gura amara și un gust acid. În zilele în care dormim puțin, digestia este mai lentă și uneori chiar avem dureri de cap.

Corpul tău este intoxicat și atunci trebuie să-l cureți. Ia doar o linguriță de ulei de măsline extravirgin cu 3 picături de suc de lămâie. Ar trebui să beți preparatul imediat ce vă treziți înainte de a mânca.

După o jumătate de oră, luați un mic dejun pe îndelete. Vei vedea că vei începe să te simți bine!
Adauga un comentariu