Terapii alternative

Remediul folositor in toate tipurile de cancer

Publicat: 16 ian. 2017
7

Remediul pentru cancer care are la baza planta de Aloe vera a fost descoperit de calugarul catolic Romano Zago în Brazilia, unde a fost nascut si si-a petrecut tineretea. Parintele a scris si o carte, în speranta ca astfel va putea ajuta cat mai multa lume.

Parintele Romano afirma ca acest remediu natural este eficient în tratarea tuturor tipurilor de cancer. Rezultatele pozitive ale acestui tratament pot fi observate în doua- trei luni.

Pentru a prepara acest medicament naturist aveti nevoie de numai trei ingrediente, scrie www.fitfoodhouse.net: frunze de aloe, miere si alcool.

Planta de Aloe este considerata una din cele mai puternice plante, fiind recunoscuta pentru proprietatile antioxidante, antibacteriene si anticancer.

Leacuri uimitoare cu ALOE VERA pentru cancer si curatarea organismului de toxine

Ingrediente necesare:
300 g de frunze de Aloe vera (proaspete)
500 g de miere pura, de buna calitate
4-5 linguri de rom

Preparare:
Spalati frunzele de Aloe si îndepartati-le spinii. Taiati-le în bucati si introduceti-le în blender alaturi de miere si rom. Amestecati pentru 2-3 minute, pana cand obtineti un amestec omogen.

Pastrati siropul la frigider într-un recipient de sticla de culoare închisa.

Utilizare:
Agitati sticla înainte de consum pentru a amesteca ingredientele. Consumati una sau doua linguri (preferabil una pentru început), de trei ori pe zi (dimineata, la pranz si seara), cu jumatate de ora înainte de masa.
Amestecul preparat este suficient pentru aproximativ zece zile.
Ar trebui sa consumati tot continutul unei sticle.
Trebuie sa pastrati un interval de 10 zile între „tratamente”.

7 beneficii mai putin stiute ale aloe vera

În timpul tratamentului se recomanda sa evitati consumul de carne, zahar rafinat, coloranti artificiali, faina alba, lactate, chimicale, îndulcitori si alte produse asemanatoare.
Meniul ar trebui compus din alimente organice sanatoase, precum kale, usturoi, ceapa, spirulina, fructe proaspete, seminte germinate, ghimbir, broccoli, chlorella, conopida si afine.

Adauga un comentariu