Sanatate si frumusete

Remediul Lidiei Fecioru pentru varice – ai nevoie de o singura leguma. Tot ea iti spune si cum sa scapi de parazitii intestinali

Publicat: 30 mai 2018

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a mai dezvaluit un leac miraculos la Antena 3, in emisiunea „Adevaruri ascunse”. „Gogoneaua contine o otrava, in momentul cand este verde. De asta nu se recomanda sa mancam gogonele verzi, crude.

Cand punem sarea la muraturi ii scoate toxicitatea. Se taie gogoneaua in doua si se pune pe zonele unde sunt varicele mici de sange, formate ca o panza de paianjen, o data sau de doua ori pe zi, timp de zece zile. Se tine pe locul unde sunt vinisoarele aproximativ 2-3 minute. Dupa ce am tinut gogoneaua acolo, trebuie obligatoriu sa dam cu o crema pentru ca acea otrava ataca pielea. Nu folositi mai mult de zece zile”, a spus Lidia Fecioru.

Leacul Lidiei Fecioru pentru paraziti intestinali: „Se iau doua linguite seara, inainte de culcare, timp de 21 de zile”. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus in emisiunea ”Adevaruri ascunse” cum poti scapa de parazitii intestinali. "Exista oameni care din cauza parazitilor intestinali pot avea probleme foarte, foarte serioase. Pot face chisturi pe intestin, pe creier, pe ficat. Se pune pelin, frunze, cu tulpine si radacina la un loc si cuisoare. Pelinul se pune complet, maruntit. Se poate cumpara si de la Plafar.

Se dau prin masina de rasnit cafea. Nu are ce sa faca. Sunt plante antiparazitare. Se beau cu apa pentru ca sunt amare. Se bea intai lingurita cu praful de pelin, apoi lingurita cu praf de cuisoare. Pentru cei care nu suporta, se poate lua cu zahar sau cu miere. Trebuie bauta bine apa pentru ca apoi daca vom manca, vom simti amarul. Se face tratamentul timp de 21 de zile. Apoi se mai ia o luna de zile din trei in trei zile. Virusul HPV este parzitar.”, a spus Lidia Fecioru.loading...

Adauga un comentariu