Stiri si curiozitati

Remus Radoi, „interlopul” din cazul Caracal, a fost „vedeta” la o emisiune TV

Publicat: 06 aug. 2019
3

Remus Radoi, prezentat de presa ca ”interlopul care a coordonat ancheta politiei in cazul Caracal” a fost prezent in emisiunea de spiritualitate a lui Oreste Teodorescu.

Remus Radoi a incercat, acum doua zile, sa intre peste Sorina Matei in studioul B1TV pentru a oferi un drept la replica, insa nu a fost lasat de bodyguarzi. Barbatul nu este de acord cu stampila de ”interlop” care i-a fost aplicata si sustine ca a incercat sa ajute politia din spirit civic.

Mult mai usor i-a fost lui Radoi sa intre in studioul emisiunii ”Codul lui Oreste”, realizat la acelasi post de televiziune in urma cu cativa ani. Remus Radoi a fost invitat in platou intr-o emisiune cu tema ”Misiunea spirituala a romanilor”, in care a vorbit despre gesturile de generozitate pe care le face fata de oamenii nevoiasi.

Remus Radoi este, de altfel, un obisnuit al emisiunilor de televiziune. El a avut chiar propriul talk-show la 6TV iar in urma cu mai multi ani a incercat sa obtina o licenta de la CNA pentru propriul post, unde urma sa lucreze cu Dinu Maxer si Andrei Paunescu.

Adauga un comentariu