Local

Reparatii si restrictii de circulatie pe soseaua Pacurari, strada Sf. Teodor si strada Dr. Iacob Cihac – FOTO

Publicat: 20 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

In cursul acestei nopti, intre orele 20.00 si 8.00, echipele Citadin SA vor face reparatii, in functie de conditiile meteorologice, pe soseaua Pacurari intre rond Pacurari si intrarea in parcarea hipermarketului Kaufland. In perioada mentionata circulatia rutiera va fi restrictionata pe cele trei benzi de circulatie de intrare in oras dinspre Valea Lupului, iar autovehiculele vor putea circula pe cele trei benzi de iesire din Iasi.

Incepand de luni, 23 septembrie, pana sambata, 5 octombrie, intre orele 8.00 si 18.00, Citadin SA va face reparatii, in functie de conditiile meteorologice, pe strada Sf. Teodor (tronsonul dintre strada Dr. Iacob Cihac si strada Mihai Eminescu) si pe strada Dr. Iacob Cihac (tronsonul dintre strada Rece si strada Sf. Teodor).

In perioadele mentionate traficul rutier pe aceste tronsoane va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate in schitele atasate.

In timpul lucrarilor pe tronsoanele respective va fi asigurat accesul masinilor de interventie ale Ambulantei, Politiei, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit