Local

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa

Publicat: 23 iun. 2020
Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa
Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa. Începând de miercuri, 24 iunie, de la ora 20.00, până joi, 25 iunie, la ora 6.00, echipele Citadin SA vor face reparații, dacă vremea o va permite, pe strada Pantelimon Halipa, între intersecția cu strada Hatman Șendrea și intersecția cu strada Bradului.

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna. Începând de miercuri, 17 iunie, până vineri, 19 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face reparații, dacă vremea o va permite, pe strada Cerna, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu aleea Mircea cel Bătrân.

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna. În intervalul miercuri, 17 iunie, până vineri, 19 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au executat reparați pe strada Cerna, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu aleea Mircea cel Bătrân.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele ocolitoare.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, transmite Primăria Municipiului Iași.

Reparații pe strada Pantelimon Halipa

În perioada 9-14 mai 2020, între orele 7.00 – 18.00, echipele Citadin SA au executat o serie de reparații pe strada Pantelimon Halipa și strada Cerna. Traficul a fost oprit și accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost facilitat pe arterele precizate.

„În cursul zilei de sâmbătă, 9 mai 2020, și de luni, 11 mai 2020, până joi, 14 mai 2020, între orele 7.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Pantelimon Halipa și, respectiv, și pe strada Cerna (tronsoanele marcate în schițele atașate). În perioadele menționate traficul rutier pe aceste tronsoane a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schițe.

În timpul lucrărilor pe arterele respective a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis în urmă cu câteva zile Primăria Municipiului Iași.

Reparații pe strada Plantelor

Echipele Citadin au executat lucrări și pe strada Plantelor spre sfârșitul lunii aprilie a acestui an. Începând de miercuri, 22 aprilie, până vineri, 24 aprilie, între orele 7.00 și 18.00, echipele Citadin SA au continuat să facă reparații, în funcție de condițiile meteorologice, la trotuarele și carosabilul de pe strada Plantelor.

„În perioada menționată traficul rutier pe acest tronson va fi oprit. În timpul lucrărilor pe artera respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.”, menționa Primăria Municipiului Iași.

Reparații pe strada Libertății și Șoseaua Bucium

De asemenea, lucrările nu au ocolit nici strada Libertății și Șoseaua Bucium. Echipele municipalității au intervenit la începutul acestui an pentru repararea mai multor artere de circulație. Angajații Citadin SA au profitat de vremea uscată și în acele zile au făcut reparații de urgență, atât cu asfalt, cât și cu material concasat, pe câteva străzi din oraș.
Astfel, în cursul zilei de 6 ianuarie, Citadin SA a lucrat pe șoseaua Bucium, strada Ciric, drumul spre Aeroport, șoseaua Tudor Neculai și strada Dealul Zorilor. De asemenea, în cursul zilei de ieri s-au făcut reparații pe strada Libertății, șoseaua Bucium, bulevardul Tudor Vladimirescu, strada Ciric, strada Belvedere și în zona Cicoarei, anunța Primăria Municipiului Iași.
Comentarii
Adauga un comentariu