National

Replica ACIDA a lui Victor PONTA in urma CUTREMURULUI din Italia

Publicat: 28 aug. 2016
1
Victor Ponta transmite printr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook condoleante pentru victimele tragediei din Italia, spunand ca a intarziat cu acest mesaj pentru a vedea cum vor reactiona politicienii italieni. Fostul premier al Romaniei si-a exprimat bucuria ca niciunul nu a incercat sa se foloseasca de aceasta situatie dureroasa din interes politic, niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna „Coruptia ucide” si nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului.

Vezi si Victor Ponta: „Turcia a mai construit un pod gigant peste Bosfor. Noi nu reusim sa legam printr-o autostrada Transilvania de restul Romaniei”
 
„Am vrut sa vad din presa italiana cum se pozitioneaza oamenii politici fata de aceasta tragedie (stiut fiind ca noi romanii semanam deseori cu fratii nostri din Peninsula) – si m-am bucurat (pentru Italia) sa vad ca niciunul nu a incercat sa foloseasca moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna ‘Coruptia ucide’ (desi ceva coruptie au si ei in tara lor minunata) / nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului! Solidaritate si suferinta-fara a folosi tragediile pentru politica/ un exemplu important din partea Italiei”, scrie Ponta, referindu-se la motivele pentru care a intarziat cu mesajul sau.
Comentarii
  • Mars in p.m. de jag spurcat!!!
    Numai la ciolan te gandesti
    Pusca sa o b*l*sti.
    Pacat ca nu erai la locul cutremurului in cea mai veche si subreda cladire.

Adauga un comentariu