Cancan ultimă oră

Replica unui taximetrist l-a înfuriat la culme pe Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a răbufnit: „Doamne, deci așa ceva?”

Publicat: 06 mai 2022
Replica unui taximetrist l-a înfuriat la culme pe Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a răbufnit Doamne deci așa ceva
Radu Vâlcan a avut parte de o întâmplare neașteptată, atunci când i-a comandat un taxi Adelei Popescu

Radu Vâlcan a avut parte de o întâmplare neașteptată, atunci când i-a comandat un taxi soției lui. Prezentatorul TV a vrut să se asigure că Adela Popescu s-a urcat în mașina potrivită, însă nu i-a răspuns la telefon, așa că a luat decizia de a-l contacta pe șofer.

Radu Vâlcan s-a confruntat cu o reacție neașteptată din partea unui taximetrist. Pentru că nu a putut să-și ia soția de la muncă, prezentatorul TV a fost nevoit să-i comande un taxi, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze. Dat fiind faptul că Adela Popescu nu i-a răspuns la telefon, pentru a-l asigura că s-a urcat în autoturismul potrivit, bărbatul a fost nevoit să-l contacteze pe conducătorul auto.

Radu Vâlcan, incident cu un șofer de taxi

În momentul în care i-a răspuns, acesta nu s-a arătat deloc încântat, ba mai mult, i-a vorbit pe un ton autoritar. Replica pe care bărbatul i-a dat-o l-a luat, însă, prin surprindere pe acesta.

„Voiam să vă povestesc o întâmplare funny (n.r. amuzantă) care m-a marcat și enervat, de asemenea. (…) Nu am putut să o iau pe Adela eu cu mașina și i-am sunat personal un taxi.

(…) Adela nu răspundea, probabil că vorbea la telefon. L-am sunat pe șofer și după ce l-am întrebat îmi spune: „Normal că am ajuns. Da, doamna este în mașină, altceva? Ce mai vrei?”. Doamne, deci de ce așa? Am rămas surprins, vă jur!”, a povestit Radu Vâlcan, pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan, secretul unei căsnicii de durată

Radul Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu de câțiva ani buni și au împreună trei copii. Sunt împliniți, fericiți și își trăiesc visul cu ochii deschiși.Secretul, dezvăluie prezentatorul TV, este acela că nu se raportează la mariajul lor ca la o relație, ci mai degrabă ca la un întreg.

„Nu aș putea spune că noi doi avem o relație. Este mai mult de-atât. Suntem noi, unul cu celălalt. Adela nu este soția mea, nu este mama copiilor mei. Este parte din mine. Copiii noștri sunt o extensie a noastră, parte din noi. Chiar te rog să îi întrebi pe ei, peste câțiva ani, care este testul suprem al părinților lor”, a declarat Radu Vâlcan, pentru clickpentrufemei.ro.
Adauga un comentariu