National

Replici dure intre un jurnalist si Ecaterina Andronescu: Am doar un apartament, o masina si bani de inmormantare

Publicat: 17 aug. 2019
Editia PDF
14 Oct. 2019

Ecaterina Andronescu i-a raspuns Sorinei Matei dupa ce jurnalista a spus ca anumiti politicieni ajung sa fie votati pentru ca sunt mana in mana cu clanurile interlope. "Eu nu am fost decat profesor toata viata. In afara de un apartament, o masina si bani de inmormantare nu am facut alta avere", a zis Ecaterina Andronescu.

"PSD este un partid care s-a nascut din guvernarea tarii. (…) Eu nu l-am laudat pe Remus Radoi. Nu il cunosc. Am zis doar ca l-am vazut la televizor cu un teanc de documente in care reclama ce se intampla la Caracal. Atat am zis si subliniez acest lucru”, a spus Ecaterina Andronescu la B1 TV. Ministrul a mai zis ca nu s-a bazat niciodata pe ajutorul interlopilor pentru a strange voturi: ”Nu m-am dus niciodata cer voturi la interlopi! De cate ori am intrat in Parlament, m-am dus sa vorbesc cu oamenii. Niciodata nu mi-am imaginat ca vin clanuri de interlopi in spatele meu ca sa adune voturi pentru mine! Pe mine nu m-a abordat niciun interlop”. Intrebata de Sorina Matei daca a facut vreodata naveta, ministrul a zis: "Da, am facut naveta cu trenul trei ani de la Ploiesi la Bucuresti in primii ani de activitate didactica. Ia-ma, nene nu am facut”.

Jurnalista a intervenit: ”Eu am facut ia-ma, nene ca alta posibilitate nu aveam ca sa vin la conferintele dumneavoastra de presa! Dai peste toti nebunii la ocazie”.
”Trebuie sa educam copiii. Nu este suficient ce fac parintii acasa, trebuie sa se faca si la scoala educatie. Sunt dascal de o viata si stiu ce vorbesc. (…) Trebuia ca PSD sa fie ciuca bataii in seara aceasta si din acest motiv m-ati invitat. Va multumesc pentru asta”, a conchis Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu, demisa
Premierul Viorica Dancila a demis-o, recent, pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei pentru declaratiile "profund gresite" facute recent de aceasta intr-o emisiune televizata. Ecaterina Andronescu spusese ca ea a "invatat de acasa" sa nu se urce "in nicio masina straina", referindu-se la cazul Alexandrei, adolescenta de 15 ani rapita si sechestrata la Caracal de barbatul care a luat-o la ocazie.loading...

Comentarii
  • O cretina …. a distrus invatamantul romanesc fiind de 3 ori mininstru al invatmantului (deci a avut timp suficient)… consecintele conducerii si „reformelor” ei sa ved cu ochiul liber pe strazi si in media. Acum dupa ce a distrus tot din incompeteta sau reavointa da lectii fosila naibii.

  • Ce avem noi aici ,,,, Un ministru care declara ,,,,, SARACIA , ,,, aceiasi SARACIE pe care a adus-o si implementata-o sistemului de invatamant Romanesc , Pe care la inmormantat tot cu banii platiti de statul ingropat ,de ei prin ineficienta lor ,,, Statul Roman —— quo vadis

  • vaco tu ai spus cu gura ta ca cel mai bun export al romaniei este cel de creiere!
    tu ai venit cu moda asta cu plecatul celor foarte buni , sa ramana prostimea in tara ca asta voteaza cu ochii inchisi.
    tu ai bagat moda turismului in educatie . in anglia e biznis cu studenti straini. in loc sa te tii cu dintii sa se faca carte in scoli nu activitati si defilari si spectacole ,. scoala romaneasca era buna . tu ai stricat-o.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit