Eveniment-Social

Reprezentant al unei universitati italiene de top in vizita la UAIC

Publicat: 11 oct. 2016
1
Marti, 11 octombrie 2016, prof. dr. Elio Borgonovi de la Universitatea Bocconi din Milano s-a intalnit cu rectorul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, prof. dr. Tudorel Toader. La intalnire au participat prof.dr. Adriana Prodan, Director al Scolii Doctorale de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor si prof. dr. Mihaela Onofrei, prorector al Universitatii.

Citeste si: EXCLUSIV! Scandal de proportii in mediul academic romanesc. Ieseanul Viorel Barbu si-a dat demisia de la sefia CNATDCU

Discutia a vizat colaborarea dintre cele doua institutii, Universitatea Bocconi fiind considerata una dintre cele mai bune scoli de economie din lume. Conform QS Rankings, universitatea se plaseaza la nivel mondial pe locul 7 in domeniul Afaceri si management, pe locul 11 in domeniul Economie si econometrie, respectiv pe locul 28 in domeniile Contabilitate si finante.
Profesorul Borgonovi este membru al Consiliului Scolii Doctorale a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor si se afla in vizita la Iasi in perioada 10-15 octombrie 2016. Este unul dintre cei mai reputati specialisti din lume in domeniul Health Care Management si a detinut insemnate functii de conducere: Decan la SDA Bocconi School of Management, Director al Masterului Public Management, Prorector. Pe parcursul vizitei, Elio Borgonovi va sustine la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor doua conferinte cu doctoranzii si se va intalni cu conducatorii de doctorat de la Scoala Doctorala de Economie si Administrarea Afacerilor.
Adauga un comentariu