Sport

Repriza de cosmar pentru handbalistii ieseni

Publicat: 18 oct. 2007
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:87046;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

• Echipa de handbal masculin Politehnica Iasi a inregistrat prima infrangere in esalonul secund, scor 30-35 la Galati, dupa o prima repriza de cosmar in care gazdele conduceau deja cu 11 goluri, scor 22-11

Primul esec in esalonul secund pentru handbalistii Politehnicii Iasi. Dupa patru victorii consecutive in tot atatea partide disputate, jucatorii pregatiti de antrenorul Costel Schender s-au inclinat chiar la Galati, in fata formatiei locale CSU, principala contracandidata la castigarea Seriei I. La malul Dunarii, iesenii au avut o prima repriza de cosmar si au fost condusi la pauza cu scorul de 22-11. Practic, fiecare atac al galatenilor a fost finalizat cu gol, indiferent daca aruncarea era de la 12 metri sau de pe extrema. Mustruluiti la pauza de antrenorul Costel Schender, Damian si compania au avut o tresarire de orgoliu in actul secund, au fost mai atenti in aparare si mai concentrati pe faza de atac, dar nu au reusit decat sa limiteze proportiile scorului.

Desi au castigat actul secund cu scorul de 19-13, iesenii au fost obligati sa se intoarca invinsi acasa, cu scorul general 30-35. La sfarsitul partidei, antrenorul Costel Schender era foarte suparat pe evolutia jucatorilor cu experienta din lotul Politehnicii, in speta, Damian, Elisei si mai ales portarul Cioltan, mana moarta la Galati. „Am avut o prima repriza execrabila in care orice aruncare a gazdelor a fost gol. Cioltan a fost inexistent si dupa cateva greseli si in atac, le-am permis galatenilor sa transeze disputa chiar din prima repriza, cand au avut 11 goluri avans. Degeaba ne-am mai revenit noi dupa pauza, pentru ca nu am mai putut evita infrangerea. Sunt suparat si dezamagit de evolutia jucatorilor cu experienta, dar nici galatenii nu m-au impresionat cu nimic in mod deosebit, chiar daca au facut transferuri importante inainte de startul campionatului. Noua ne-ar trebui in continuare un coordonator de joc, care sa fie un adevarat lider al echipei”, a spus antrenorul Costel Schender. In aceste conditii, in disputa de la CSU Galati, cel mai bun marcator al Politehnicii a fost Ifrim, cu 12 reusite, urmat in topul eficacitatii, la mare distanta, de Caciuc, Velicu si Petrea, toti cu cate 4 goluri inscrise in poarta galatenilor. Celelalte goluri ale trupei de la Iasi au purtat semnatura jucatorilor Oniga (3), Damian (1), Elisei (1) si Szebin (1). Dupa acest esec, Politehnica a pierduit sefia Seriei I, fiind clasata pe locul secund, la doua puncte in spatele liderului CSU Galati. Etapa viitoare este programata pe data de 1 noiembrie, cand iesenii vor primi vizita echipei CSM Focsani.

Adauga un comentariu