Magazin

RESPECT! De 9 ani, saptamanal, vaduva lui Florian Pittis aduce flori la mormantul maestrului – FOTO

Publicat: 07 iul. 2016

Mormantul lui Florian Pittis din Cimitirul Bellu e unul din cele mai ingrijite. Locul de veci al regretatului actor si cantaret e plin de flori mereu proaspete, iar de acest lucru se ocupa vaduva Anda. Regretatul Florian Pittis s-a stins din viata in 2007 lasand in urma lui o mare durere. Sotia Anda care l-a iubit ca lumina ochilor ei nu accepta nici in ziua de astazi, la aproape 9 ani, ca s-a stins. Femeia merge frecvent la mormantul lui din Cimitirul Bellu ca sa-i duca flori proaspete si sa-i aprinda lumanari.

Reporterii WOWbiz.ro au surprins-o pe Anda la mormantul lui Pittis, curatand de zor un brat imens de flori colorate pe care i le adusese. Femeia a aranjat, cu multa rabdare, fiecare floare, pe mormant, petrecandu-si mai bine de o ora. Paznicii spun ca mai toata lumea care trece pe acolo se opreste sa admire florile de la mormantul lui Pittis. «Vaduva vine saptamanal sau chiar de doua ori pe saptamana. Asta face de cand a murit Pittis, de 9 ani. In 2017 se fac 10 ani. O stie toata lumea deja, vine mereu cu bratele pline de flori, uneori sta si cateva ore la mormant. Vine pregatita, cu foarfeca cu care taie frunzele, pune fiecare fir de floare in vaza sau pe mormant. Mai mereu plange. Femeia l-a iubit foarte tare. Ceilalti oameni, care vin la alte morminte, si sunt in trecere pe la locul de veci al lui Pittis se opresc si se minuneaza de cate flori are, cat de colorat este, ii fac poze. Adevarul este ca e unul din mormintele cu cele mai multe flori», ne-au spus paznicii din cimitir.

Actorul si cantaretul Florian Pittis a murit in 2007, la 63 de ani, din cauza unui cancer la prostata, lansand-o vaduva pe sotia sa, Anda. Fosta educatoare, Anda Pittis se ocupa cu organizarea de evenimente culturale in memoria sotului sau, dar si a altor artisti disparuti.

Adauga un comentariu