Magazin

Restaurant inchis dupa ce s-a descoperit ca era frecventat de CANIBALI: Nu o sa ghicesti ce se afla in meniu

Publicat: 12 feb. 2014
1

Un restaurant din Nigeria a fost inchis dupa ce s-a descoperit ca servea carne de om. Mai mult, 11 oameni au fost arestati, printre care si patronul.

Restaurantul nigerian servea fara jena preparate din carne de om. Autoritatile au arestat mai multe persoane, printre care si proprietarul, descoperind de asemenea doua capete de om proaspete intr-unul dintre frigidere, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Te vei cutremura: Ce a facut un politist cu amantul sau

Descoperirea a fost facuta in orasul Anambra, dupa ce un preot a anuntat politia in momentul in care s-a plans chelnerului ca nota de plata este foarte piperata.

„Am mancat la restaurant si nota era foarte mare. Atunci chelnerul mi-a spus ca am mancat carne de om. Am fost socat”, a declarat barbatul care a chemat apoi autoritatile.

Citeste si: A fost batut si rupt in bucati. Moartea groaznica a unui canibal

Cele doua cranii de om erau depozitate in frigider, fiind infasurate in celofan. Mai mult, socant este faptul ca in meniu erau trecute informatii cu privire la preparatele din carne de om, unul dintre preparate fiind chiar „cap de om la cuptor”.  La fata locului au mai fost gasite doua mitraliere AK-47, alte arme si numeroase telefoane mobile.

„Mereu am vazut oameni ciudati intrand si iesind din restaurant”, a declarat un barbat care locuia langa localul respectiv.

Citeste si: Politistul canibal: „Mor de curiozitate sa gust si eu carne de femeie tanara”

Adauga un comentariu