News Flash:

Restaurantele iesene au adoptat meniul de criza

13 Februarie 2009
3351 Vizualizari | 2 Comentarii
• Din moment ce criza a ajuns si in buzunarele cat mai multor ieseni, proprietarii localurilor s-au vazut nevoiti sa reduca preturile pentru a-si pastra clientii • In ceea ce priveste ofertele lansate de patronii pizzeriilor, iesenii pot manca o pizza cu 50 la suta reducere din pret

Din moment ce criza a ajuns si in buzunarele cat mai multor ieseni, proprietarii localurilor s-au vazut nevoiti sa reduca preturile pentru principalul motiv de a-si pastra clientii.

Astfel, de la fast food-urile amplasate in strada pana la cele mai vizitate restaurante, patronii se intrec in promotii. "Avand in vedere ca Iasul este plin de fast food-uri, ne-am gandit sa lansam o oferta pentru a atrage clientii. In fiecare zi, intre orele 9.00-11.00, fiecare client care comanda o gustare beneficiaza si de o cafea gratuita", a declarat Doina Pana, vanzatoare la un fast food din zona Podu Ros. Restaurantele au abordat si ele preturile de criza. In aceste conditii, iesenii pot manca o masa calda incepand de la pretul de 10 lei. "Nu vrem sa ne pierdem clientii si am adoptat meniul pentru conditiile de criza economica. Am luat aceste masuri inainte de a simti lipsa clientilor. Clientii care ne calca pragul pot alege un meniu care cuprinde ciorba, mancare calda si desert la pretul de numai 10 lei. Inainte acest meniu putea fi cumparat in schimbul sumei de 16 lei. De asemenea, mai este inclus si un ceai", a precizat patronul unui restaurant. In ceea ce priveste ofertele lansate de patronii pizzeriilor, iesenii pot manca o pizza cu 50 la suta reducere din pret. Astfel, una din pizzeriile locale a lansat in urma cu cateva zile o astfel de oferta. Intre orele 9.00 - 12.00 din cursul saptamanii, clientii au reducere de 50 la suta la orice sortiment de pizza, iar duminica, intre orele 12.00 - 15.00, beneficiaza de aceeasi reducere. Multe dintre restaurantele locale adopta meniul de criza financiara in alte moduri. Unele localuri au afisat la intrare meniul zilei, care este diferit de cel din ziua precedenta, insa pretul nu depaseste 13 lei. "Am vazut ca unele restaurante din strainatate au gasit solutii prin care sa atraga clientii chiar si in aceasta perioada. Am adoptat si noi modelul meniului zilnic la pret pentru toate buzunarele. Prin aceste meniuri zilnice incercam sa impiedicam pierderile", a declarat Daniel Bruma, chelner.

proprietarii localurilor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

mafoame  | #57881
reducerile se fac in detrimentul calitatii : la pizza ,salamuri de calitate inferioara in loc de sunca,carne, bacon,ciuperci conserva ; la restaurante,ciorbele se fac din zeama de carne si deshidartate -knorr, delikat, pline de conservanti ,numai buni pentru cei cu afectiun cardio si gastrice;nici un restaurator nu-si pune capul la contributie sa faca meniuri creative ,bio ,deoarece resurse sunt ,dar neuronii trebuie odihniti .Multi carciumari isi vor inchide dughenele,isi vor vinde gipanele ,iar fufele ii vor parasi ca nu mai au lovele.Vor ramane si in Iasi ,numai localurirle care reprezinta ceva, unde vei putea sa petreci cu adevarat cateva clipe placute cu familia, iubita sau prietenii,despre restul numai de bine.( sa mearga in Congo !)
anonim  | #95130
imi dai si mie un meniu de ziuaagostitilor?
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021030 (s)

loading...