News Flash:

Restauranul Vanatorul - inima Copoului

26 Octombrie 2002
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Poti sa apreciezi intr-un local calitatea preparatelor, aroma licorilor, sau, de ce nu, atmosfera sau atentia acordata clientului. Atunci cand intri pentru a doua oara intr-un restaurant revii pentru ca ti-a placut ceva in mod deosebit.

Unul dintre locurile in care nu poti sa nu revii este Restaurantul Casa Vanatorului, care nu numai ca iti ofera o perspectiva inedita asupra orasului, dar si raspunde exigentelor impuse de clienti. La capitolul calitate restaurantul Casa Vanatorului exceleaza, oferind clientilor retete variate pregatite de adevarati maestri in arta culinara. "Vin aici foarte des impreuna cu colegii in week-end dar chiar si atunci cand avem o fereastra. Este aproape de Universitate si in plus servesc o mancare foarte buna si destul de ieftina. Din punctul meu de vedere cea mai buna mancare intr-un restaurant este ciorba de burta, si aici la Vanatorul o prepara cel mai bine" a declarat Bogdan Luca, student la Facultatea de Litere.
Un criteriu important in administrarea unui local il reprezinta atmosfera si atentia acordata clientului. Unii ar spune ca este cel mai important aspect, pentru ca, de ce sa nu recunoastem, ambalajul vinde produsul. "Atunci cand avem o intalnire de afaceri sau o licitatie apelam cu incredere la serviciile restaurantului Vanatorul. Pe langa faptul ca localul raspunde din punct de vedere calitativ la pretentiile partenerilor nostri, personalul reusesete sa creeze o atmosfera relaxanta, propice discutiilor de afaceri"a marturisit Alexandru Lupu, managerul unei firme iesene.
La o masa buna este nevoie si de un vin bun. In ceea ce priveste cea mai buna aroma a vinului, acest lucru este discutabil. Important pentru un client este sa gaseasca intr-un restaurant un vin pe gustul sau. "De fiecare data cand vin la Iasi mananc la restaurantul Vanatorul. Pentru mine este foarte important sa am la masa un vin sec. Am gasit aici mai multe sortimente din acest vin. Intotdeauna am de unde sa aleg", a declarat George Patrascu, de profesie inginer, din orasul Focsani.
O masa la Restaurantul Casa Vanatorului poate fi cel mai adesea descrisa parafrazand din experienta lui Sadoveanu la restaurantul din Dealul Copoului: am baut un vin si ala era vechi, am mancat o friptura si aia era in sange.
Sebastian COSTEA
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 22 queries | Mysql time :0.020165 (s)

loading...