National

Restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale

Publicat: 12 dec. 2012
1

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a instituit restrictia de tonaj pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe mai multe drumuri nationale.
Potrivit unui comunicat al CNADNR, remis miercuri AGERPRES, incepand cu ora 13.30 au fost instituite restrictii pe DN 56 Craiova – Calafat, DN 24 Iasi – limita de judet Vaslui, km 151+188, DN 29 Suceava – Manoleasa, DN 28A Targu frumos – Pascani, DN 28 Sabaoani – Tg. Frumos, DN 28 Iasi – pctf. Albita, DN 54 Caracal – Corabia si pe DN 55 Bechet – Craiova.
De asemenea, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost inchis traficul pe DN 65A Turnu Magurele – Rosiorii de Vede.
CNADNR roaga participantii la trafic ca in perioada urmatoare sa respecte cu maxima atentie restrictiile de viteza specifice sezonului, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata) etc.

Comentarii
  • ce plm ma intereseaza cum e drumul la calafat sau la craiova ??? La * plec la munca …. Se circula pe iesirile din oras ? …. Poieni voinesti ciurea sculeni popricani aroneanu
    etc…

Adauga un comentariu