Stiri

Reteaua PlayStation va fi complet online pana la sfarsitul saptamanii

Publicat: 02 iun. 2011

Reteaua PlayStation va fi complet restaurata pana la sfarsitul saptamanii, dupa ce timp de sase saptamani a fost offline din cauza unor atacuri cibernetice.

Sony a ales sa inchida PlayStation inca de la jumatatea lunii aprilie, cand a descoperit ca serviciul a fost atacat de hackeri, care au reusit sa fure informatiile personale si financiare ale utilizatorilor.

In tot acest timp, compania a lucrat la o modalitate de a se asigura ca serviciul este securizat corespunzator. Sectiunea de jocuri online a retelei a fost repusa in functiune in urma cu doua luni, insa anumite feature-uri, inclusiv PlayStation Store au ramas offline.

Intr-o postare pe blog, Sony a declarat ca PSN-ul va fi restaurat in intregime pentru clientii de pretutindeni, exceptandu-i pe cei din Japonia, Hong Kong si Coreea de Sud.

Cand PlayStation Store va fi din nou online, userii retelei isi vor putea primi pachetul Welcome Back, care include doua jocuri gratuite si 30 de zile de acces gratuit la serviciul premium PlayStation Plus.

 loading...

Adauga un comentariu