News Flash:

Reteta care tine bolile departe! Se prepara cu patru ingrediente simple!

7 Decembrie 2017
231 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghimbir

Alimentele fermentate, tot mai folosite in intreaga lume, sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra organismului, iar explicatia este una cat se poate de simpla. Alimentele fermentate trec printr-un proces in care bacteriile naturale se hranesc cu zaharul si amidonul din produsele alimentare si produc acid lactic. Acest proces conduce la formarea de probiotice si vitamina B. Probioticele rezultate prin fermentarea alimentelor ajuta organismul mentinand un echilibru al sanatatii intestinului.

Probioticele sustin, de asemenea, producerea de anticorpi si intarirea sistemului imunitar, prevenirea diferitelor boli si afectiuni. Ghimbirul este unul din ingredientele minune care, prin procesul de fermentare are numeroase propritati benefice asupra organismului. Principalul sau compus bioactiv, gingerolul, are efecte anti-inflamatorii si antioxidante puternice. 

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentele fermentate probioticele ghimbirul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 21 queries | Mysql time :0.013682 (s)