Dulciuri

Reteta de bezele cu cacao

Publicat: 15 feb. 2012

Ingrediente:

albusuri
1/2 lingurita faina de malai
120 g zahar pudra
1/2 lingura cacao

Mod de preparare:

Se pun albusurile intr-un bol deasupra unei oale cu apa fierbinte astfel incat castronul sa nu atinga apa, se adauga in ploaie zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza amestecul. Luam castronul de pe abur si apoi mixam albusurile pana obtinem o pasta alba si lucioasa. Adaugam si faina de malai si amestecam. Scoatem mixerul din functiune, adaugam cacao si amestecam usor cu o lingura de metal, nu mult sa ramana dungi de cacao. Punem intr-o tava cu lingurita bezele cat mai inalte si le coacem la foc mic o ora. Servim ca atare sau cu frisca.
Bezele cu cacao pregatite de Amalia.



loading...

Adauga un comentariu