News Flash:

Reteta de bors moldovenesc se face foarte usor

20 Septembrie 2017
329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg costita de porc (piept de porc)
1 varza murata medie (1kg)  
cepe galbene mici
1 morcov mare
2 foi de dafin 
1 lingurita dulceata de ardei iute 
2 linguri pasta de ardei
1 crenguta de cimbru 
2 l apa
½ lingurita piper macinat
½ lingurita cimbru macinat pentru servit 

Mod de preparare AICI | culinar.bzi.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe galbene piper macinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015887 (s)