Culinar

Reţetă de detoxifiere: Salată de pătrunjel

Publicat: 24 iun. 2020

După excesele culinare de orice fel, prind foarte bine mâncărurile uşoare, care să ajute organismul să se cureţe după grăsimile consumate. Pătrunjelul verde ajuta digestia, dezinfectează tubul digestiv şi căile urinare, drenează ficatul, întăreşte imunitatea, are efect antiseptic asupra cailor respiratorii. Dar cele mai spectaculoase efecte ale frunzelor de pătrunjel se înregistrează asupra glandelor endocrine.

Se spala bine în apă rece trei legături de pătrunjel, apoi se taie cât mai fin posibil  şi se pun într-un vas în care se mai adauga zeama de la jumătate de lămâie, puţin ulei şi sare. Pentru un gust şi mai bun, se poate pune şi puţină roşie tăiată foarte mărunt şi usturoi râs. Va rezulta o salată cu un gust delicios şi extrem de aromată.

Se spala bine în apă rece trei legături de pătrunjel, apoi se taie cât mai fin posibil  şi se pun într-un vas în care se mai adauga zeama de la jumătate de lămâie, puţin ulei şi sare. Pentru un gust şi mai bun, se poate pune şi puţină roşie tăiată foarte mărunt şi usturoi râs. Va rezulta o salată cu un gust delicios şi extrem de aromată.





Adauga un comentariu