Craciun si Revelion

Reteta de gulas in paine

Publicat: 26 dec. 2012

Ingrediente:

500 g pulpa de porc
4 ardei capia
2 morcovi
2 gogosari
 4-5 cepe
6 cartofi
6 rosii
piper boabe si macinat
sare
boia dulce si iute
3 catei de usturoi
30 ml ulei
1 lingurita chili
4 paini rotunde

Mod de preparare:

Spala bucata de carne, tai-o cubulete si pune-o la prajit intr-o tigaie cu ulei. Adauga apoi si ceapa si amesteca incontinuu, pentru a evita sa se lipeasca. Stropeste cu apa calduta si da focul la minim. Adauga compozitiei initiale morcovi si ardei dati pe razatoare. Condimenteaza gulasul cu sare, piper, boia iute si dulce, opareste rosiile, decojeste-le, paseaza-le. Adauga piureul de rosii in cratita de pe foc si mai lasa-le la fiert cam 10 minute.  Dupa ce compozitia este pregatita, rastoarn-o in boluri facute din…paine! Baga-le la cuptor pentru inca 30 de minute, iar apoi adauga patrunjel verde.

sursa: sfatulparintilor



loading...

Adauga un comentariu