Dulciuri

Reteta de negresa cu banane si ciocolata

Publicat: 28 aug. 2013

Ingrediente:

5 linguri cacao
1 lingura zahar
125 ml lapte
6 banane facute piure
220 zahar brun
1 lingurita esenta de vanilie
5 albusuri
115 g faina
1 pliculet praf de copt
60 g tarate de ovaz
95 g ciocolata bucatele
1 lingura zahar pudra

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt, amestecam cacao cu zahar si lapte. Incorporam piureul de banane, zaharul brun si esenta de vanilie si amestecam pana la omogenizare. Intr-un bol separat, cu ajutorul unui mixer electric se bat albusurile spuma. Adaugam spuma de albusuri peste amestecul cu banane si amestecam. Incorporam apoi taratele de ovaz si bucatele de ciocolata si turnam aluatul in tava. Bagam la cuptor timp de 40 de minute. Lasam sa se raceasca inainte de a scoate prajitura din tava. Taiem cu bulete, presaram zahar pudra pe deasupra si servim cu lapte cald.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit