Internationale

Reteta de oua marocane cu sos

Publicat: 06 sept. 2013

Ingrediente:

1 ceapa rosie
1 ardei gras rosu
1 carnat chorizo uscat
3 carnati carne de miel
1 lingura de masline
2 x 400 g cutii de rosii tocate italiene
4 oua
4 felii de paine
coriandru
1 iaurt grecesc

Mod de preparare:

Prajeste mai intai carnatul chorizo taiat bucatele, aproximativ 3 minute, apoi scoate-i si prajeste si carnatii de miel, tot trei minute. Adauga peste ei si carnatii chorizo, ceapa, ardeiul gras si lasa-le pe foc inca 6 minute. Da focul incet si lasa amestecul sa fiarba pana se ingroasa putin. Asezoneaza compozitia cu sare si piper.
Pune amestecul in patru boluri termorezistente, apoi fa un gol in centrul lor si sparge cate un ou in fiecare. Baga bolurile la cuptor pentru 10 minute si prajeste intre timp si painea.
Ouale marocane cu sos se servesc calde, presarate cu coriandru, o lingura de iaurt si paine prajita.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit