Aperitive

Reteta de oua umplute cu anchois

Publicat: 01 mai 2013

Ingrediente:
 
10-12 oua
5-6  cepe
3 fileuri de anchois
2 felii paine alba faramitata (numai miezul)
1 ardei rosu iute (posibil si uscat)
3 galbenusuri crude
2 linguri de unt
 
Mod de preparare
:
 
Se fierb ouale tare, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarama si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Se incorporeaza 3 galbenusuri crude.
Intre timp se incinge cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se umplu cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, se pune in tava umplutura ramasa si deasupra se pun ouale umplute. Se pune pe fiecare ou putin unt si se coace cam 20 min.
 
 sursa: apropo



loading...

Adauga un comentariu