Retete de post

Reteta de pilaf cu dovlecei

Publicat: 02 mart. 2012

Ingrediente:

2 pahare de orez
doi dovlecei
un cubulet knorr vegetal
un pliculet de sofran
un catel usturoi
patrunjel
piper
ulei
   
Mod de preparare:

Intai de toate spalam si taiem feliute subtiri dovleceii, apoi in prajim foarte putin impreuna cu usturoiul intreg si putin ulei. Eliminam usturoiul si adaugam orezul. Prajim foarte putin, amestecind incontinuu, apoi adaugam cite un pic din supa (knorrul il dizolvam intr-un litru de apa clocotita) pina vedem ca orezul este bun de mancat. Aproape de sfarsit, adaugam pliculetul de sofran pe care-l dizolvam in putina supa. Punem in farfurii, presaram putin piper si patrunjel taiat marunt.
Pilaf cu dovlecei pregatit de Daniela.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit