Dulciuri

Reteta de prajitura cu nuci si migdale

Publicat: 14 mart. 2012

Ingrediente:

170 g nuci zdrobite
70 g migdale
100 g unt cubulete
230 g biscuiti digestivi (faramitati)
2 linguri zahar
220 g ciocolata cu lapte
1 lingurita esenta de vanilie
140 g fulgi de cocos
380 g lapte condensate (la cutie)

Mod de preparare:

Prima data se tapeteaza cu hartie de copt o tava. Apoi se amesteca untul si biscuitii faramitati cu ajutorul unui blender. Intindem in tava acest amestec si nivelam cu degetele. Incingem cuptorul la 180 grade. Intr-un bol punem zaharul si un praf de sare. Adaugam o lingura jumatate de apa clocotita peste si apoi migdalele. Presaram bucatele de ciocolata peste biscuiti. Deschidem cutia cu lapte condensat, adaugam vanilia si nuca de cocos. Asezam nucile peste biscuiti, apoi migdalele imbracate in zahar. Turnam laptele condensat si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava si apoi taiem felii si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit