Ciorbe si borsuri

Reteta de supa cu salata verde

Publicat: 26 feb. 2012

Ingrediente:

8 frunze de salata verde
slaninuta taiata cubulete mici sau kaizer
1 fir de ceapa verde
3 catei de usturoi
sare dupa gust
3 linguri de smantana lichida pentru gatit
apa sau zeama de supa de pui, cam 1 litru
2-3 galbenusuri

Mod de preparare:

Intr-o oala, punem 2 linguri de ulei, si prajiti kaiserul (daca folositi slanina, nu mai este nevoie de ulei), adaugati ceapa verde taiata marunt si usturoiul pisat.
Dupa ce s-au calit usor, stingeti cu supa, sau apa. Lasati sa dea in clocot, si adaugati salata taiata marunt, potrivit cu sare, lasati sa mai fiarba cateva minute, pana se inmoaie salata, si se adauga smantana lichida. Daca doriti oua plonjate, spargeti oul si dati drumul in oala, iar daca folositi numai galbenusul, il amestecati cu cateva linguri de zeama si smantana si amestecati in supa.
Supa de salata pregatita de Dia.



loading...

Adauga un comentariu