Retete cu carne

Reteta de tocanita de pui

Publicat: 16 feb. 2012

Ingrediente:

600 g piept de pui
1 lingura ghimbir dat prin razatoare
500 g cartofi taiati cubulete
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri sos de soia
150 ml supa de pui
2 morcovi taiati rondele
orez fiert
1 ceapa verde tocata marunt

Mod de preparare:

Usturoiul, ghimbirul si sosul de soia se amesteca bine, pana cand se obtine obtine o pasta, apoi se pune carne de pui si de lasa in frigider peste noapte. A doua se incinge cuptorul la 200 grade si se pune carnea intr-un vas termorezistent. Se adauga supa, cartofii si morcovul si se da la cuptor pentru 40 de minute. Presaram ceapa pe deasupra si servim cu orez fiert.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit