Frumusete

Cum sa faceți acasa un gel magic pentru acnee

Publicat: 13 aug. 2020
acnee_chistica
Reteta gelului pentru acnee

Reteta gelului pentru acnee. Cosurile, aceste erupții inflamatorii de pe fața, sunt un adevarat inestetice si dureroase! Vă invităm să încercați un gel anti-acnee conceput cu un amestec de uleiuri esențiale pentru a elimina aceste mici pete pe care le urăște toată lumea! Reteta este simpla, dar foarte eficienta in purificarea tenului, fara a face rau sau a usca pielea.

Reteta gelului pentru acnee. Aveti nevoie:

– 85 ml gel de aloe vera
– 10 picături de ulei esențial de arbore de ceai
– 5 picături de ulei esențial de palmarosa
– 5 picături de ulei esențial de lavandă
– 2 picături de ulei esențial de eucalipt
– 1 picătură de ulei esențial de mentă
– 2 picături de ulei esențial de ylang-ylang

Cum să il preparati

Amestecați ușor uleiurile esențiale cu gelul de aloe vera într-un recipient. Acest pas este complicat datorită solubilizării uleiurilor într-o soluție apoasă, astfel încât trebuie să fiți răbdători și perseverenți.

Lasati solutia sa stea 3 – 4 zile la frigider pentru rezultate optime! Tratamentul va fi gata apoi de utilizare. Păstrați-l într-un loc rece, uscat, ferit de lumină.

Cum se folosește?

Aplicați acest gel de acnee dimineața și seara pe pielea curată, alternând cu alte produse de îngrijire potrivite tipului de piele (ten gras, piele mixtă, piele normală și / sau piele sensibilă). În mod ideal, folositi apă micelară sau un gel de curățare ușor înainte de aplicare. Apoi folosiți hidratant înainte de aplicarea topică a acestui gel. Nu uitați că hidratarea rămâne un element cheie, chiar și pentru pielea grasă ale cărei glande sebacee sunt prea active!

Luați în considerare să vă completați rutina cu o efoliere pentru a elimina celulele moarte și comedoanele (celebrele puncte negre). Textura pielii va fi mai netedă și excesul de sebum al tenului gras va fi mai bine controlat. Veți avea, de asemenea, pori mai puțin mariti.

Adauga un comentariu