Vegetariene

Reteta ieftina de tocanita

Publicat: 18 feb. 2016
2

Ingrediente:

1 ceapa medie, tocata marunt
450 gr boabe de porumb din conserva (clatite si scurse)
1 lingura unt
50 gr smantana
cca 300 gr branza Monterey Jack
230 gr rosii cherry tocate marunt
putin patrunjel proaspat tocat
piper
sare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Soteaza ceapa in unt, pana devine translucida, apoi pune in tigaie boabele de porumb.
3. Dupa 5 minute ia tigaia de pe foc.
4. Intr-un bol amesteca branza, patrunjelul si smantana. Potriveste de sare si piper.
5. Pune mixul cu boabe de porumb si rosiile tocate. Omogenizeaza.
6. Transfera compozitia intr-o tava de copt si bag-o in cuptor pentru circa 15 minute sau pana cand branza incepe sa faca bule.





Adauga un comentariu