Aperitive

Reteta mici

Publicat: 28 apr. 2015
2

Ingrediente:

200 g piept de porc
500 g piept de vita
400 g pulpa de oaie
200 g grasime de porc (optional)
250 ml supa de oase
1 capatana de usturoi
1 lingura cimbru uscat
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita rasa bicarbonat
1 lingurita piper proaspat macinat
sare

Mod de preparare:

Curata carnea de pielite si de zgarciuri, taia-o in bucati si toac-o marunt la masina de tocat. Daca vrei ca micii sa iasa putin mai zemosi, mai grasi, da si slanina prin masina si amesteca bine intr-un bol. Adauga cimbrul, piperul, boiaua de ardei, bicarbonatul stins cu 2-3 picaturi de otet, usturoiul zdrobit si o lingurita de sare.

Integreaza in compozitie supa de oase si amesteca bine carnea pentru a obtine o pasta omogena. Las-o la frigider pana a doua zi, insa inainte sa formezi micii, gusta carnea si mai adauga-i daca este necesar sare si piper.

sursa: acasa





Adauga un comentariu