Retete de Pasti

Reteta Pasti: drob de miel

Publicat: 24 mart. 2015
2

Ingrediente:

2 cepe mari
o mana de ceapa verde
o mana de marar proaspat
o mana de patrunjel proaspat
4 oua
1 kg maruntaie de miel
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper

Mod de preparare:

Pune la fiert maruntaiele de miel (in apa pune putina sare). Dupa ce au fiert, adica dupa vreo 45 de minute, lasa-le la racit, apoi da-le prin masina de tocat carne.
Incinge ulei intr-o tigaie, soteaza ceap cateva minute, dupa care pune maruntaiele. Amesteca din cand in cand. Dupa vreo 15 minute ia tigaia de pe foc. Odata ce s-a racit suficient, potriveste de sare si adauga 3 oua crude, mararul, patrunjelul si ceapa verde.
Tapeteaza cu hartie de copt doua tavi, pune compozitia pregatita in ele, apoi unge drobul cu un ou batut. Baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 45 de minute.





Adauga un comentariu