Magazin

Reteta secreta de slabit pe care nu ti-o spune niciun doctor! Cum a reusit un bucurestean sa slabeasca 36 de kilograme imediat! – FOTO

Publicat: 31 mart. 2014

Cristi este un bucurestean convins care s-a confruntat in viata sa cu probleme de greutate. Mai exact, tanarul a ajuns sa cantareasca 126 de kilograme la 21 de ani. Dar cum dragostea face minuni, el s-a decis sa faca o schimbare radicala in viata sa.

Cristi a spus, fara perdea, ca ajunsese sa nu se mai suporte. La 21 de ani si opt luni dadea cantarul peste cap, de fiecare data cand isi facea curaj sa se suie pe el.

Citeste si: Toti radeau de CAPUL EI. Transformarea i-a lasat fara cuvinte – FOTO

“Aveam 126 de kilograme! Era greu rau de tot. Nu ma mai suportam eu si ma gandeam: altcineva cum sa ma suporte! Am zis ca trebuie sa fac o schimbare in viata mea, mai incercasem multe diete bazate pe legume, fructe, etc..”, a povestit Cristi.

La un moment dat a auzit de la niste prieteni de o dieta minune pe baza de proteine si legume. Asa ca anul trecut, prin septembrie, Cristi s-a pus pe slabit, dar nu inainte ca in acel weekend sa-si faca toate poftele culinare.

Citeste si: HALUCINANT. A cheltuit o avere ca sa arate ca o PAPUSA GONFLABILA – FOTO

“Am auzit de o dieta pe baza de proteine si legume. Am zis sa o incerc, tin minte ca era vineri si am zis de luni gata, stop la toate. In acel weekend mi-am facut toate poftele, am mancat atunci de am rupt toate fast-food-urile. De luni am inceput si m-am ambitionat mult, ca ma indragostisem si trebuia sa fac o schimbare”, isi aminteste tanarul. Astfel, el a reusit ca in patru luni sa ajunga la 90 de kilograme.

Citeste si: Era un INGER de fata in copilarie, insa a suferit o transformare ireala! Cum arata acum – FOTO

El a mai explicat ca la un moment dat mergea pe bicicleta 30-40 de minute, infasurat in folie de alimente. „Nu ma opresc aici, vreau sa ajung undeva la 75 de kilograme”, a mai povestit tanarul. Pana la vara el promite sa fie numai patratele si sa innebuneasca fetele la plaja.loading...

Adauga un comentariu