Actualitate

Reteta urmatorului album B.U.G. Mafia: 3 hip-hopperi,… …6 beri si o fabrica parasita

Publicat: 04 iul. 2012

Tataee, Caddy si Uzi s-au pus pe treaba. Se pare ca hip-hopperii pregatesc un nou album. Nu este nimic neobisnuit in asta, interesant este insa felul in care o fac. Baietii de la B.U.G. Mafia s-au reunit in formula completa ieri, in jurul amiezii, in zona Timpuri Noi, si, dupa ce si-au luat la pachet cateva stimulente… blonde, s-au inchis in cladirea darapanata a unei foste fabrici pentru a-si lasa geniul creator sa iasa la lumina.

B.U.G. Mafia a pornit din nou in cautarea succesului pe care l-a cunoscut la finele anilor a90. Desi membrii trupei au mai avut o tentativa anul trecut, cand au lansat un album, fanii nu au strans randurile asa cum se intampla pe vremuri, dar asta nu i-a demoralizat pe artisti.
Acestia au inceput, se pare, lucrul la un nou album si o fac in stilul care i-a consacrat.  "Baietii rai" au iesit de dupa blocurile gri si si-au dat intalnire in zona Timpuri Noi din Capitala. Daca Tataee si Caddy au venit cu mainile in buzunar la locul stabilit, Uzi a ajuns acolo insotit de partenera lui. Le-a prezentat-o colegilor si a trimis-o acasa. Imediat ce tanara a iesit din raza lui vizuala, Uzi a dat fuga la un supermarket si a luat bere pentru orele grele de repetitii ce urmau sa vina. Sase, ca sa aiba fiecare cate doua doze de… stimulare.
Rezolvata si aceasta problema, cei trei s-au urcat in masina lui Caddy si au pornit catre destinatia finala – o cladire abandonata, amplasata la doar cinci minute de celebrul studio al si mai celebrului compozitor Marius Moga. Starea de degradare a imobilului nu i-a descurajat pe artistii cel mai probabil familiarizati deja cu conditiile de acolo.
Fericiti ca au spatiu de desfasurare, cu un chef de munca evident si cu berile la purtator, cei trei au inchis usa ruginita dupa ei si au lasat spiritul creator sa se dezlantuie. Ramane de vazut ce va iesi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit