Magazin

Reteta zilei: Aperitive cu bors

Publicat: 20 aug. 2014

Ai pofta de ceva sarat? Avem noi o reteta delicioasa de aperitive cu branza!
Ingrediente:
Aluat:
1 pachet margarina 
200 ml bors 
faina, cat cuprinde 
sare
Umplutura:
300 g branza 
2 linguri smantana 
1 ou
Finisare:
1 ou 
seminte, la alegere
Citeste si: 
Stiai ca laptele crud e interzis in unele tari? Vezi de ce

Mod de preparare:
Pregateste aluatul astfel: freaca margarina cu un praf de sare, adauga apoi borsul fiert si incorporeaza treptat faina cernuta.
Framanta aluatul bine, pana rezulta o compozitie potrivit de tare, pe care o invelesti si o lasi sa se odihneasca putin.
Separat, pregatesti compozitia de branza: amesteci branza faramitata cu smantana si oul, pana rezulta o umplutura omogena.
Pe un plan de lucru pudrat cu faina, intinzi aluatul si il tai dupa preferinta (fie in patrate, fie in triunghiuri), apoi asezi pe fiecare bucata de aluat cate o lingurita de umplutura.
Indoi patratele si obtii triunghiuri de aluat sau rulezi formele triunghiulare si obtii niste cornuri.
Asezi aperitivele pe o tava tapetata cu hartie de copt, le ungi cu putin ou si presari semintele preferate.
Coci aperitivele timp de 25 de minute la foc mediu, in cuptorul preincalzit.
Pofta buna! 

Citeste si:Alimentele care iti strica buna-dispozitie



loading...

Adauga un comentariu