News Flash:

Reteta zilei: Sparanghel cu unt

19 Octombrie 2000
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
500 g sparanghel foarte proaspat, 50 g unt, sare
Sparanghelul se curata de partile groase (celuloza). Se formeaza gramajoare de cate 4-5 fire. Se leaga cu un fir de ata alba si se fierb in apa clocotita si putin sarata. Se scot apoi usor cu paleta, sa nu se sfarame si se inlatura ata. Se aseaza pe farfuria de servit si peste sparanghel se toarna untul fierbinte. Se serveste imediat, simplu, sau cine doreste cu suc de lamaie.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017978 (s)

loading...