News Flash:

Retete Craciun. Cum sa faci cel mai delicios lebar de casa

7 Decembrie 2018
605 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7249 RON (+0.0021)
USD: 4.2241 RON (+0.0342)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
lebar de casa craciun

In prag de Sarbatori, oamenii de pregatesc deja pentru sfanta masa de Craciun. Printre bunatatile care vor trona pe masa, se numara si lebarul. Cum trebuie preparat.

Ingrediente

  • 1 ficat porc
  • 2 plamani
  • 1 plina
  • 200 g carne grasa de pe gusa porcului
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1-2 intestine de porc pentru carnati

Mod de preparare

Ficatul, plamanii, splina si carnea grasa se spala foarte bine si se lasa in apa rece pentru 30 de minute, sa iasa tot sangele.Apoi, se pun la fiert in apa rece cu sare si cimbru. Dupa ce au fiert, zeama nu se arunca, iar carnea si maruntaiele se trec prin masina de toca. Apoi, pasta rezultata se framanta cu 2-3 linguri de zeama in care au fiert ingredientele. La masina de tocat se ataseaza palnii de carnati pe care se trage intestinul de porc. Se umple intestinul, se leaga la ambele capete si se da la rece.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta lebar sarbatori craciun carne porc
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2019 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 21 queries | Mysql time :0.026500 (s)