Diete si regimuri

Retete de slabit cu lamaie: cheesecake pentru cei care tin dieta

Publicat: 11 mai 2021
Retete de slabit cu lamaie cheesecake pentru cei care tin dieta
Daca vrei sa slabesti, reteta de cheesecake cu lamaie este făcută pentru tine.

Daca vrei sa slabesti, reteta de cheesecake cu lamaie este făcută pentru tine. Fără foaie de plăcintă, acest tort de brânză cu lamaie este ușor și sărac în calorii. Nu este nevoie de grăsime pentru a vă delecta cu un desert delicios. Alegeti un cheesecake cu brânză de vaci sărac în zahăr și bogat in aciditatea placuta a lamaii.

Este atât de ușor să te distrezi fără să te îngrași.

Număr de persoane: 8
Timp de preparare: 15 min
Timp de gătit: 35 min
Timp de odihnă: 12 h

Ingrediente

300 g brânză de vaci cu 0% grăsime
2 oua
30 g zahăr brun
1 plic de zahăr vanilat
2 linguri amidon de porumb
1 lamaie

Preîncălziți cuptorul cu 7 (210°C). Se spală si se rade o lămâie pentru a colecta coaja. Tăiați-o în jumătate și extrageți sucul cu o furculiță sau cu un storcător. Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Într-un bol, bateți împreună gălbenușurile, zahărul brun și zahărul vanilat. Adăugați brânza de vaci și 2 linguri de amidon de porumb. Amestecă totul bine. Apoi bateți albușurile foarte bine și încorporați-le delicat în preparat, cu o spatulă.

Apoi adăugați coaja de lămâie și sucul de lămâie, apoi amestecați ușor brânza. Se toarnă preparatul într-o tigaie cu formă de arc acoperită cu hârtie de copt. Coaceți și gătiți timp de 35 de minute la 180°C. Scoateți cheesecake-ul și lăsați-l să se răcească timp de 12 ore la frigider înainte de servire.
Adauga un comentariu