Magazin

Retete de sucuri sanatoase, dupa masa de Paste

Publicat: 06 mai 2013
1
Dupa mancarurile grele consumate la masa de Paste, sucurile de fructe si de legume constituie o sursa excelenta de vitamine si de nutrienti, care ajuta organismul.
Cateva retete simple de suc sunt numai bune de preparat inaintea unei alte mese grele. Suc energizant poate fi obtinut din 2 mere, o jumatate de castravete, zeama de la o jumatate de lamaie,o jumatate de ceasca de varza alba, o jumatate de cana de spanac, o legatura frunze de telina, o bucata de ghimbir de 3 cm, 5–6 frunze de salata verde.
A doua reteta se poate face cu 1 castravete, 1 morcov, 1 mar, un sfert de ceasca de patrunjel verde, un sfert ceasca de frunze de menta, 1 tulpina de telina, 3c m de ghimbir proaspat, zeama de la o jumatate de lamaie.
Ca mod de preparare, se poate folosi un storcator electric pentru legumele si fructele consistente. De asemenea, sucul din legumele cu frunze se poate scoate cu storcatorul care lucreaza prin presare, potrivit yahoo.news.ro. Nu uitati, insa, ca puteti improviza, orice reteta care contine legume si fructe fiind benefica pentru organism.Adauga un comentariu