News Flash:

Revelion cu meniu de criza pentru presedintele Basescu

4 Ianuarie 2010
1339 Vizualizari | 1 Comentarii
Traian Basescu
Afisat la 17:07

De Revelion, Presedintele Traian Basescu si Elena Udrea au consumat un meniu de criza, scriu jurnalistii de la Gandul. Toate felurile de mancare consumate de seful statului in noaptea dintre ani, inclusiv bauturile alcoolice si non-alcoolice, l-au costat pe acesta numai 650 de lei. Acelasi meniu l-au consumat si sotii milionari Elena Udrea si Dorin Cocos si ceilalti 200 de turisti ai hotelului. Cititi mai jos cum arata meniul prezidential: AMUSE BUCHE Rulouri de somon cu mousse de spanac / Salmon rolls with spinach mousse Roastbeef Remoulade Creveti marinati pe lamaie / Marinated shrimps on a bed of lemon Prosciutto melone Branza camembert pe cruton de secara / Camebert cheese on wheat toast Turnulet de legume coapte marinate / marinated vegetables tower Galantina de pui cu ciuperci / Chicken with mushrooms Pasta cu branza Philadelphia si nuci / Philadelphia cheese with nuts MOZAIC DIN FILE DE HALIBUT SI SOMON / HALIBUT AND SALMON MOSAIC Servit pe pat de hribi si bureti de padure / Served on a bed of forest mushrooms Asezonat cu sos de smantana cu praz si tarhon, turnulet de orez salbatic si coronita de lamaie / Flavored with sour cream leeks and taragon, wild rice and lemon crown PIEPT DE CURCAN RUMENIT LA CUPTOR / ROASTED TURKEY BREAST Umplut cu sos pesto si migdale / Stuffed with pesto sauce and almonds Garnisit cu rosii cherry si rulouri de bacon cu zucchini , aromat cu sos gravy /Garnished with zuchinni rolls with bacon, flavored with gravy DUO NEW YEAR Turnedo din muschi de vacuta cu sos demiglace cu busuioc si cotlete de miel in crusta de parmesan cu hrean si verdeata, asezonate cu buchetele de broccoli, morcovi si cartofi copti cu mozzarella si ananas / Beef fillets turnedo with demiglace basil sauce and parmesan cheese crusted lamb chops with horseradish and herbs, served with broccoli bouquets, carrots and baked potatoes with mozzarella and pineapple FRUCTE,ALUNE, FISTIC / FRUITS, NUTS, PISTACHIO TORT COOL CAPPUCINNO servit cu sos de fructe / served with fruit sauce Open bar la alegerea dumneavoastra de pe buffet / Open bar at your choice from the buffet

elena udrea meniu dorin cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

gica  | #91033
sa manince cita viata mai are, ce maninc eu in ultimele luni!!!!!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2674 (s) | 22 queries | Mysql time :0.141961 (s)

loading...