Eveniment-Social

Revelion de pomina la Palatul Culturii

Publicat: 28 dec. 2015
1

Dupa ce a facut publica lista artistilor care vor concerta pe esplanada Palatului Culturii in noaptea dintre ani, Mihai Chirica a dezvaluit si cine vor fi prezentatorii acestui important eveniment. Rocsana Marcu si Razvan Botezatu, vedete indragite ale unor emisiuni intens mediatizate, vor fi maestrii de ceremonii in cea mai importanta noapte a anului. Edilul a mai spus ca, in acest an, invitatii speciali vin tocmai din Volendam, Olanda. Mai exact, Mihai Chirica se referea la BZN, o trupa foarte cunoscuta pe plan international. Acestia vor ajunge la Iasi pe data de 30 noiembrie si vor sustine o conferinta de presa la Palatul Roznovanu. La mega spectacolul organizat de catre primarie cu ocazia Revelionului vor urca pe scena si artisti romani. Iesenii care vor fi prezenti in cea mai importanta noapte din an in Piata Palatului Culturii se vor delecta cu piesele unor artisti extrem de indragiti, precum Alex Velea, Maxim, Mandinga si Directia 5. Din acest program mai fac parte si doua trupe din Iasi, care au mai aparut si la alte evenimente organizate de catre primarie. Este vorba, mai exact, despre trupele Rosu si Negru si Adamos Band. Organizatorii se asteapta ca la acest eveniment sa participe un numar record de oameni. La sfarsitul spectacolului, dupa cum se obisnuieste, va avea loc si un spectacol de artificii, care va dura in jur de 15 minute.
Comentarii
  • BZN nu exista. Si-au incheiat activitatea pe 16 iunie 2007. Cine canta la Iasi???
    Notiunea de prezentator e perimata. Vor Iasi, capitala culturala, dar nu catadicsesc sa se duca la festivaluri, sa vada ca nu mai exista prezentare ca pe timpul lui Ceausescu. Hai, Chirica, exista metode mai bune de sifonat banul public. DNA, poate citesti, vezi cu cine au semnat contractul, ceea ce spun ei e inselaciune. Repet, BZN nu exista.

    • pai, spune-le lor, ca sediul Iasi 2021 isi continua activitatea ca si cum nimic nu s-a intimplat. si toate afisele de la toate fie, filit si ce-au mai fost, falfaie si acum pe strazi. Inseamna ca nu eu am o problema, nu?

  • Revelion 2016 Club Zona pe Stefan cel Mare langa cub, doar 5 rezervari ramase pret 100 lei, loc la bar consumatie inclusa 50 lei. Seara muzica electro/tehno, aperitive incluse.
    Rezervare: telefon 0772836723 , Razvan

Adauga un comentariu