Sport

Revine Marius Sumudica în Liga 1? Echipa care „nu mai vrea sa continue cu actualul antrenor”

Publicat: 21 mai 2019
1

Marius Sumudica s-a despartit de Al Shabab si Mircea Rednic si-ar dori ca tehnicianul sa revina în Liga 1. "Puriul" sustine ca o varianta pentru "Sumi" ar putea fi Astra, echipa care s-ar pregati de despartirea de Costel Enache.

"E un antrenor foarte bun, dar unde ar putea sa vina? La Steaua! Depinde ce vrea el. Vrea sa câstige bani sau sa câstige trofee. La anul, Dinamo e favorita, nu mai e Steaua.
Dinamo e favorita, dar ar fi mai interesant campionatul cu Sumudica. Poate se întoarce la Astra, ca am înteles ca nu mai vor sa continue cu Enache. Pentru voi ar fi mai interesant, veti vedea un altfel de Rednic, alt Strambula", a spus Rednic, în conferinta de presa sustinuta înaintea meciului cu Poli Iasi.
Totusi, e greu de crezut ca Sumudica ar accepta o revenire la Astra, tinând cont de problemele mari prin care trece clubul. Mai mult, tehnicianul a si anuntat ca are oferte din zona Golfului si din Turcia, urmând a semna în curând cu noua echipa.
"În doua-trei zile, ajung acasa. Exista ceva contacte în zona Golfului si în Turcia. În doua-trei saptamâni voi semna cu o noua echipa", a spus Sumudica.
Marius Sumudica a câstigat titlul cu Astra, în sezonul 2015-2016, si i-a dus pe giurgiuveni în primavara europeana în stagiunea 2016-2017, atunci când au fost eliminati în saisprezecimi de Genk.

 

Adauga un comentariu