Titlurile zilei

Revoltă în cartierul Bucium din Iași din cauza companiei E.ON! Proprietarii vilelor de lux nu au energie electrică de aproape 1 an. „Am închiriat un apartament și mă uit pe geam la casa mea” – FOTO

Publicat: 10 apr. 2021
Proprietarii din zona Bucium, în timpul revoltei
Au plătit sute de mii de euro pentru vilele din zona Bucium, dar nu au curent electric

Zeci de proprietari din zona Bucium nu sunt racordați la rețeaua de energie electrică. Au plătit un proiect, dar E.ON le-a propus o soluție incredibilă, în curtea unui privat. Noii locuitori au fost înșelați din momentul în care au cumpărat terenurile de la Ovidiu Petrache, un afacerist care furnizează rulouri de gazon la Primăria Iași

Probleme pentru proprietarii de vile din zona Bucium, de pe strada Marta Trancu-Rainer, din municipiul Iași, situate chiar în spatele cartierului Brătianu, construit de fostul deputat Relu Fenechiu, condamnat pentru fapte de corupție. Mai mulți proprietari au finalizat vilele din zona amintită, dar imobilele încă nu sunt racordate la rețeaua electrică. Documentația a fost depusă încă de la începutul anului 2020, dar reprezentanții E.ON, actuala Delgaz Grid SA, nu au onorat solicitarea.

„Noi suntem aici mai mulți proprietari, care am cumpărat parcele. Ca să pot solicita extinderea rețelei, am fost nevoit să înființez o firmă. Am făcut asta, am plătit și vreo 20.000 de lei. După extindere, veneau și ceilalți vecini și se conectau. De aproape 1 an și 4 luni nu se întâmplă nimic. Stăm ca în Evul Mediu”, a precizat Gavril Ursache, prioprietarul unei vile din zona amintită.

Reprezentanții Delgaz Grid nu au răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi un punct de vedere. Proiectul de conectare la rețeaua publică a fost realizat de societatea Paco Construct Grup SRL, controlată de doi asociați: Cristian Panaite și Fabian Gabriel Zapodeanu.

E.ON a găsit o soluție care i-a scos din minți pe proprietari

Reprezentanții E.ON nu s-au sinchisit să găsească o soluție pentru locuitorii din zonă. Ba mai mult, soluția indicată făcea referire la o conectare în rețeaua de pe o proprietate privată. Mai mult, proprietarii au fost nevoiți să închirieze apartamente, pentru că nu pot locui în propria casă.

„Delgaz Grid a propus ca soluție să ne conectăm la un bloc deja construit, unde este o rezervă de curent. S-a vorbit cu proprietarul, dar nu este de acord, pentru că ia în calcul o extindere. Până la urmă, omul are dreptate, acolo este proprietate privată. Nu este normal ce se întâmplă. Nu putem să-l obligăm să ne lase. Asta a fost soluția plătită de noi. Lumea a investit măcar 100.000 de euro pentru case, dar nu sunt utilități. Și este vorba de o zonă din Iași, nu de undeva de la sat. Eu mi-am luat un apartament în chirie, tot în zonă. Seara mă uit pe geam la casa mea în care nu pot locui. Uitați-vă în ce țigăneală trăim”, a precizat Alexandru.

Între timp, mai multe vile sunt în curs de execuție, iar beneficiarii sunt nevoiți să folosească generatoare din cauza lipsei de utilități. În acest moment, proprietarii revoltați așteaptă o comunicare oficială din partea E.ON privind aplicarea unei noi soluții care, din nou, poate fi de durată. Compania nu se află pentru prima oară în centrul unui scandal.

Problemele au început în momentul în care parcelele au fost cumpărate de la afaceristul Ovidiu Petrache

În zona Bucium, terenul de 5 hectare era deținut de afaceristul Ovidiu Petrache din București, furnizor de rulouri de gazon la Primăria Iași. Conform Planului Urbanistic Zonal, zona a fost dezmembrată în 80 de parcele cu posibilitatea de construire cu respectarea regimului de înălțime P+1. Proprietarii și-au dat seama că problemele au început în momentul în care au fost semnate contractele de vânzare-cumpărare. Ovidiu Petrache s-a angajat că se va ocupa de racordarea la toate ultilitățile, inclusiv la rețeaua de energie electrică. A perceput și un comision de 2.500 de euro pentru fiecare familie. Dar, în continuare, cartierul se află în beznă.

„De asemenea, declarăm că rețelele de energie electrică, de gaze naturale, de apă și de canalizare, au fost realizate integral pe cheltuiala noastră Petrache Ovidiu-Marian și Petrache Ioana-Roxana”, se arată în contractul înregistrat la un notariat din Iași.

Între timp, cumpărătorii nu au mai crezut în promisiunile vânzătorului și încearcă să se racordeze singuri la rețea.

În Bucium, Ovidiu Petrache a provocat un scandal de zile mari

La Judecătoria Iași, deja au fost înregistrate acțiuni împotriva afaceristului Ovidiu Petrache. Spre exemplu, Gheorghiță Filipciuc i-a cerut lui Ovidiu Petrache să returneze suma de 32.550 de euro, contravaloarea unui teren din Bucium, însă afaceristul a refuzat. Tranzacția a fost perfectată în 2017, dar nu exista un acord final. După o perioadă de 3 ani ar fi intervenit prescrierea. Astfel, cumpărătorul ar fi pierdut și banii, și terenul. Ovidiu Petrache și-a dat seama că afacerea putea să fie mult mai bună. În 2017 a vândut cu 30 euro/mp, dar în doi ani, prețul s-a dublat. La un moment dat a cerut cumpărătorilor să achite o sumă suplimentară față de înțelegerea inițială.

Relația afaceristului cu Primăria Iași este destul de strânsă. Din 2019, Rulouri de Gazon SRL, societatea lui Ovidiu Petrache, a colaborat cu municipalitatea, dar și cu societatea de întreținere spații verzi, Servicii Publice Iași SA. A furnizat echipamente și utilaje pentru întreținerea gazonului de pe stadionul „Emil Alexandrescu”, dar și rulouri de gazon. În 2019, cifra de afaceri a societății a fost de 18,6 milioane de lei, profit de 4,8 milioane de lei, datorii de 1,6 milioane de lei, cu un număr de 44 de angajați. În zona Bucium sunt anunțate o multitudine de proiecte imobiliare.

Comentarii
 • Ar trebui ca racordarea la utilități sa fie obligatorie pentru furnizori. Curent gaz apa și canal. Astea sunt de stricta necesitate.Și o mai mare implicare a primăriilor.

 • Cei mai corupți și cei mai mari hoți sănt în cadrul acestei companii ,pur și simplu își bat joc de cetățeni profitând de faptul ca sant singura companie care oferă aceste servicii ,instituțiile statului abilitate sa verifice activitatea nu o fac motivul e simplu trădătorii de țară și neam au vândut această,,vaca de muls,, austriecilor care încasează de ani buni milioane de € fără să facă investiții slugile nu pot deranja stăpânii în schimb cei abilități să verifice cauzează pe firmele românești care datorită faptului că sant terorizate de ANAF și alte instituții se închid una după alta slugile nu trebuie sa producă, doar sa consume asta se întâmplă într-o colonie condusă de marionete

 • Sau suparat taranii din Coama Calului din sula dealului care si-au facut case unde o intarcat mutu iapa si acum vor conditii de cartier de fitze marletii , iesenii sa le asfalteze si strazile , sa le faca trotuare de marmura , iluminat inteligent si parcuri de joaca si teren de golf !

 • Asa-i cand te muti la taranoaia. Sau poate aveti impresia ca v-ati mutat in Iasi. Nu, v-ati mutat exact in culturile de vita de vie. O meritati pentru ca achitati in avans tot felul de sume de bani la “dezvoltatori. Toti banii se achita la receptia lucrarii. Ei se plimba cu Rolls iar voi stati cu festila in mana. Ca sa nu mai zic de preturi. Fiind in mediul rural nu trebuia sa achitati mai mult de 250 euro / mp construit.

 • Omul care isi face singur casa, cu echipa, cu firma, se uita la toate. Are grija sa aiba drum, utilitati, se uita la costuri, la calitate. In total nu costa mai mult de 280-300 euro /mp (plus terenul) la nivel de finisare civilizat, ju marmura cu intarsii.
  Ala care vine cu agentul si ia de gata de la dezvoltator isi ia tepele de rigoare. Nema drum (il termina dupa ce se termina de construit in zona), nema utilitati (daca are curent dar ii palpaie lumina si nu ii porneste microunda cica ar fi trecator ca se lucreaza), nema parc, magazin, farmacie, iluminat public. Plus o caruta de bani. Bine zicea cineva, aia merg in Q8 si voi stati in chirie.
  Mai era luna trecuta unu din valea adanca de avea lac de traversat pe strada. Asa va trebuie. Nu cascati ochii, stati ca porcii in cotet. Nici aia nu au energie electrica. Luati generatoare si faceti cor cu ele.

 • Fai crina proasta mai esti ori vii tu de la taranoaia ori habar n ai ce i prin iasi ul asta. Bucium este, a fost si va fi intotdeauna zona de lux a orasului,aici inca locuiesc mai toti bogatii. Ca le a dat teapa petrache asta cu promisiune de a avea curent si nu s a tinut de cuvant pana acum asta denota ca oamenii au avut incredere la inceput pt toti fraierasii ce comenteaza aiurea p aici de pun pariu de prin chiriile lor vechi si putrezite
  Eu in locul lor celor pagubiti as gasi frumos unde locuieste acest cacat de ovidiu petrache si i as da foc direct la casa noaptea

 • Cica Bucium zona de lux😂😂😂😂 stau toti taranoii si cotetzarii. Nu va mai cacati pe voi ca si asa majoritatea aveti wc ul in fundu gradinii nebunilor.

 • Bogatii din Bucium? Buna gluma! Asa se cheama cei care au vandut panze de bomfaier in Turcia si blugi in consignatiile din Iasi dar semneaza cu degetul muiat in tusiera?

 • Cei care nu s nascuti aici habar n au ce comenteaza, fratilor faceti o plimbare doar si vedeti unde sunt cele mai smechere vile: bucium sau copou -alea si putine amarate din 1900 construite pff vai de capu vostru stati ingramadati in chiriile voastre cum va e si mintea la fel de ingramadita

 • Asteptati ploaia in Bucium ca sa va adapati si / sau imbaiati. Umbla vorba ca se fac ritualuri de chemare a ploii in Bucium. Cu sacrificari de gaini, curci si gaste ca sa-l imbunati pe zeul ploii.

 • Pentru cei fara curent electric: intrebare->
  nu se poate cumpara un generator pe motorina de curent + panouri solare prin programul ecologic national? Ar face oare fata la consumatorii dintr-o casa? Se merita investitia? Eventual si intr-o eoliana?

 • Ba din toata povestea asta teparul de petrache e de vina, a luat banii si s a dat disparut
  Asta i se putea intampla oricui ca e copou bucium sau alta zona
  D asta se intampla tot ce se intampla acum ca am devenit prea dusmanosi noi chiar intre noi romanii
  De ar incepe cu adevarat un razboi nu stiu ce ne am face cum ne aparam noi tara

 • Mocartanii astia boschetari besinosi din poze sunt proprietari ”vilelor de lux” ?, nici nu ma mir la cum arata cat ii duce capatina !, mai eleganti, mai destepti si mai aratosi sunt vanzatorii din Egros !, daca sau mutat pe dealuri prin culturile de vie ale CAPeului Bucium asa le trebuie tartanilor prostalai !, cica ei sunt ieseni !, sunteti tarani cu case pe tarlaua comunala !, cascati ochii in jurul hardughiilor voastre sa vedeti unde va aflati fraerilor cu ifose de intelijenti

 • Bai lachioi parțăiți de asta trăim cum trăim că ne urîm unii pe alții ne bârfim, ne dușmanim ,santem mereu în competiție,avem grija altuia,ne bucuram de răul altuia ,niște b.u.lan gii frustrați asta santeți toți boschetarii aștea de vă dați voi cu părerea dormiți în teniși de naivi ce santeti da săriți și înjurați oameni ,jigniți pe toată lumea faceți evaluari ,estimari,etc fără sa aveți habar de nimic măi rataților mergeți la muncă lăsați comentariile idioate pe BZI

 • Zile astea fotbalistilor si afaceristilor ce au case in bucium ba « copou lux » vai de mentalitatea ta 0 daca judeci oamenii dupa felul de imbracaminte pai mai marii oameni ai lumii cei mai bogati frAtele meu bill gates zuckerberg se imbraca absolut modest
  Mare frustat esti ca n ai si tu o vila p acolo ori esti angajat la bzi de verifici comentariile mai des decat te ai spala ca degeaba ai apa puti de la distanta :))))

 • Iauite « copou lux » analfabetul s a dat de gol de unde se imbraca el de la mallul saracilor egros ca altfel cum stiai tu cum is imbracati aia p acolo:)))) atat ti e nivelul la bibilica mars la cotet ca ti vine chiria

 • Sa facem o cheta ori ceva donatii sa le cumparam sape, greble si harlete la taranii flamanzi din CAP Bucium sa se gospodareasca si ei in gradina sa nu crape de foame daca tot dorm la lumanare si se spala la lighean ! ori nici asta nu este adevarat ?

 • Da ti le un job martalogilor astia de stau si doar comenteaza p aici hai cheta careva:)). oare se angajeaza sau e deja angajat pe la afaceristii de pe bucium si nici sa nu stie pff saracii comenteaza bogatii isi fac treburile si sunteti si sclavii lor.
  Asta vii viitorul dragi romanasi, bogatii se imbogatesc si mai tare saracii saracesc si mai rau

 • Bravo lor ca au reusit sa construiasca asa case la care unii doar pot visa si atat.
  Cautat si dat in judecata teparul cu promisiuni false!!!

 • Ovidiu petrache un mare marlan impreuna cu amarata de nevasta sa
  Feriti va de rulourile lui de gazon de cele mai proasta calitate un basinar ce vrea sa se imbogateasca pe spatele iesenilor nostri
  Mie sila de asa oameni

 • Deci oamenii i au dat bani lu asta sa asigure lumina si el nu mai e de gasit acum? Tipic romanesc ce caracter infect vezi covidu sa nu te ajunga din urma

 • Deci acuma am vazut articolu. Deci venim si noi cu o rugaminte. Deci sa ne de-a si noua curent ca neam mutat de ceva timp aici an Iasi si nu sa finalizat problema cu curentu. Noi am platit totu pe deantregu avem rate la banca pe 30 ani si am dorii sa beneficiem si noi de curent nici vecini nu au. Face-ti ceva sa de-a drumul la curent si pe strada noastra Martha Rainer. Noi neam mutat din Botosani oras m-ai mic dar lucrurile mergea m-ai bine decat an Iasi multa birocratie. Am facut amprumut la banca doar 85000 mii euro restul nea dat mama munceste an Italia nu am putut loa amprumut mai mare dar daca m-ai este ceva de platit o sa platim multumesc.

 • O intrebare pentru toti oamenii cu 8 + clase , inclusiv mocartanii dintre viile alea !, in alea 27 de poze ale articolului vede cineva ori poate cineva sa imi arate orasul Iasi ?, ori macar intrarea in oras, o bariera ceva ?,, NUUU ?, atunci dava dreacu de tarani ca sunteti la dreacu la tara pi dealuri !, ce tot va kkati pe voi cu ifose ? BAAAA SUNTETI LA TARA PI DEALURI ACOLO !, PUNCT SI MUCLES !, HAI CA SO FACUT NOAPTE SI SO INCHIS GAINILE, APRINDETI LAMPILE SI LA CULCARE

 • Papagalii aia fac parte dintre prostii inteligenti !, au o oarecare educatie pe zona lor de activitate dar in rest sunt tolomaci !, ia prostit niste ”dezvoltatori” de lea luat si banii pe care nui aveau si lea aratat printre dealuri pe aratura ”zona de lux” , strazi, parcari, Malluri, gradinite, scoli si cluburi !, si prostanii chiar le si vedeau !, acu bocesc dupa un pic de normalitate macar sa aiba si ei cat au aia de pe la Hadambu

 • Asta ultimul de se crede el din copou nici 4 clase n ai tu dupa modul de exprimare, vezi ti de chiria ta ba fraieras si viseaza in continuare la o vila
  Ce prapadit sta pe bzi doar sa comenteze non stop ca alta viata n are. Ce ai zice daca bossul de BZI are vila in bucium tu stai sa i faci comentarii in plus la articolul asta care oricum pana maine o sa dispara:)))
  Ca sa vezi ca ce viata fara sens ai datii ba de munca cv la amaratul asta ca fierbe DE INVIDIEEEEE

 • Nu va ofticati, bucium ul e cel mai smecher loc plin de vile faceti o tura prin absolut toate strazile cartierului si vedeti acolo ce nu vedeti prin tot orasul
  Dar e grele cu autobuzu ca de masina nu va permiteti oricum. aviz taranilor ce nu cunosc indeajuns orasul Iasi.
  Si daca n ar fi asa nu s ar mai construi blocuri si diverse locuinte in continuare, asta e ofticatilor de nicolina-ferentari 😁

 • Stefan Popescu e miezu in Bucium asa cum Chescu e in Tatarasi si Niculitza Potaia Daniel in Copou!!! Tolea e la Ciurea si Zamo puscariasul pe Sf Lazar!!! Da Aura Pirvu pe unde mai sălășluiște, tot prin poola lui Cristin Nazy???

 • Eu credeam ca Zanea e miezul din dodoasca !, acolo vile de lux cu 30 de camere pavate cu marmura si aur pe pereti si limuzine in curtea pietruita cu piatra cubica, gaz, asfalt canalizare sii…… CURENT !, =))))

 • MAFIA EON /DELGAZ VA FURA DE 20 DE ANI IMPREUNA CU SINDICATU DELGAZ ,ANRE SI VOI ROMANASILOR DORMITI CA OILE FARA SA IESITI IN STRADA =VA MERITATI SOARTA

 • Din cele 40 de vile din copou, 38 sunt ale foștilor securiști. Toate au tâmplărie din lemn pentru că prosperitatea e trecătoare, lemnul rămâne.

  EON nu dezvoltă rețele. Dezvoltatorul trebuia să facă racordarea, să plătească stâlpi, racordare și abia apoi EON se împroprietărea pe noile investiții.

  Ăștia din poză sunt niște wannabe, dar cei care-i numesc țărănoi sunt niște bieți viețași de garsoniere.

 • Eu am scris de la început că trebuie făcută plângere la Parchet. Dacă un judecător va constata că nu este infracțiunea de înșelăciune, in concurs, atunci sa se îndrepte împotriva escrocului. Tot escroc rămâne, atât timp cât a păcălit atâția oameni.
  Cât despre ăștia ” prostia și domnia de plătesc”. Când ai de gând să investești sume considerabile într-un imobil, de ce te zgârcești și nu apelezi la un avocat, un inginer constructor, un specialist, care te-ar putea scuti de astfel de probleme ulterior? Au dat zeci de mii de euro, dar nu au dat unor specialisti o mie-doua mii euro sa meargă la fata locului, unui avocat sa se uite peste acte. Au scutit banii aceia, dar uite ce probleme au acum.
  Și un simplu electrician le spunea din start care este problema cu electricitatea din zonă. Deci cu maxim două mii de euro beneficiau de serviciile unor specialiști și nu mai stăteau acum exact că prostii in drum și se plângeau de propria lor prostie, pe care eu o consider si zgârcenie!

 • Ca om care am făcut bani din imobiliare, fenomenul descris în articol plus comentarii mi se pare tipic societății românești actuale.
  A) Copoul nu mai e de multă vreme cartierul de lux exclusivist care era chiar și pe vremea lui Ceașcă. Rar vezi vreo vilă nou construită, între ele rar vezi vreuna ca lumea, să arate a vilă, nu a casă, și niciuna cu cota de teren corespunzătoare. Înghesuite gard în gard, așa s-a putut. Multe fără loc de parcare. Au, categoric, toate utilitățile, asfalt, e curat. Două minusuri majore: Copoul s-a infestat de vasluieni, iar liniștea, civilizația și aerul curat au dispărut. Vezi la tot pasul ghiolbani de vaslui (și botoșani) cu priviri tâmpe și maniere dezgustătoare, noaptea vuiesc motocicliștii, în weekend urcă hoardele „la plimbare în Copou” cu boraci răgători, cu dâre de parfum ieftin și cu valuri de coji de semințe în urmă. Sătul de atâta „lux”, am renunțat la privilegiul Copoului. Găsești (dacă ai bani și știi cum să cauți și cum să ghidonezi lucrurile) locuri cu liniște, aer curat, spații generoase gradinā-livadā-lac-foișor-utilitāți-confort în oraș sau în imediata sa proximitate. E drept, nu mai scrie pe mine Copou dar nu m-aș mai întoarce acolo.
  B) Problema revoltaților e simplā: au luat țeapā. Adicā mācar o țeapā. Cā o fi țeapa prostului,că o fi țeapa fraierului sau a începătorului, asta nu îmi permit eu sa spun, că nu vreau să jignesc cumva pe cineva. Dar să cumperi undeva unde nu ai utilități și să te ia unul de prost pe bună dreptate că îți dă Luna de pe cer în timp ce tu îi înfunzi buzunarele cu bani și îl lași să plece, apăi chiar meriți să apari la ziar. Ce văd în poze ? Vile ? Hahahaha. Văd niște case fără arhitectură (ați cumpărat proiectele din Bazar?) și niște construcții gen depozit cu tâmplărie ieftină de aluminiu vopsit alb (stocuri din anii 90, unde ați găsit așa ceva?), amplasate alandala cu spatele la soare, cu niște pante despre care nu vrei să vorbești iarna. Bun așa. Mai văd o horă spartă în mijlocul drumului (era să zic stradă, îmi cer scuze…), cu unul care se beșește în nasul celorlalți, toți crăcănați ca la K1 gata de acțiune. Vă vine camionul cu curent și ați ieșit la descărcat ? Nasol, davă mai aveți și rate de plătit pentru imobilele alea, vă cojesc băncile de nu vă mai trebuie nici curent nici apă caldă. Din gloata aia nu s-a trezit nimeni să rezolve problema ? Nu mă mir. Probabil vă meritați soarta, dacă ați fi ieșeni aproape că mi-ar părea rău pentru dvs. Nu există problemă materială, tehnică, reglementată,care să nu se rezolve cu bani. Nu există. A, că trebuie să mai plătiți încăodată costurile, asta să fie învățătură de minte tuturor.
  Închei, bravo BZI pentru astfel de reportaje. Îți crește, așa, îți crește inima să vezi un pic de capitalism în țara asta, între pionierii noii vieți la case. Pardon, vile de lux.

 • Fiind un dezvoltator de cateva decenii mai toate terenurile le-am cumparat fara utilitati dar in parcurs ma racordam la ele unde era accesibil. Cei in necunostiinta habar nu au cum merg lucrurile, dupa cum vad oamenii astia au investit peste 100.000€ si mai au si bani de stat in chirii dupa. Bravo iesenilor se va rezolva asta si vad ca deja terenurile s-au si dublat la pret pe acolo. Bun de stiut sa nu cumpar de la teparul de Petrache!

 • Ghertoii se plang ca au luat tzeapa prostului ? hai ca mam spart de ras ! stati sa vedeti cati ani la rand o sasi blesteme ei zilele ca sau mutat ”la loc cu verdeata ” ca chiorii printre potgorii cu cantecul ciorii

 • Oare toti prostii de comenteaza o sa ajunga in curand sa si doreasca sa se mute in zona?? HAHAHA fraierilor nici cu rate nu o sa va permiteti
  Oamenii cu adevarat destepti nu o sa stea niciodata sa comenteze de raul altuia

 • Ba podu ros vezi ca aici jignesti toti oamenii de stau la locuri cu verdeata cum zici tu vezi poate iti pui tui toti iesenii in cap acuma incult analfabet ce esti toata lumea la un moment dat in viata isi doreste sa stea la propria lui casa dar asta e pt cei ce isi permit neghiobule invidios de prin chiria ta putreda de secole

 • Pentru sateanul La casa e cel mai bine. O gandire de satean comunist. Toata lumea sa aiba o proprietate. Ti-a povestit bunica cum Ceausescu a facut-o proprietara de apartament cand a aterizat la oras direct pe post de filatoare – bobinatoate. In occident aproape toti sunt chiriasi. Si sunt convins ca la bloc ti-ai inchis balconul ca o amintire a cerdacului de la tara.

 • Iauite ba frustratul de la bloc cu chirie crapa de invidie baaa ca n are si el atata spatiu cum ai la o casa, ba fraiere trezeste te din realitatea ta inspirita din evul mediu stai ca el mai are de platit chiria inca o viata:)))) saracie.
  Vad din poze ca in jurul caselor sunt si blocuri pentru cei care vor fi uimiti cum va ajunge zona respectiva intr-o perioada de timp
  Primiti vreun leu pe comentariu ma fraierilor de lucrati oricum pe la bogatii cu vile?
  Moare lumeA de invidie p aici hahaha crapati saraciilor din garsoniere in chirie pe viata

 • Ai auzit si tu o besina asta cu in occident stau in chirie si te consolezi cu ea :))) dormi in sandale in 24mp cu 200 euro pe lună +cheltuieli

 • In occident nu mai e loc sa construiesti d asta ii vezi pe toti ingramaditi in case si apartamente vechi de ani de zile. Ce se mai face in zilele astea pe acolo se darama alea vechi ca sa construiasca altele noi fratica de iti dai cu parerea fara sa stii ceva in domeniu.

 • Bai terminatio cu prostiile ! , in articol este vorba despre niste fraieri care au fost destul de prosti sa inghita vrajeala smenarilor tzepari imobiliari !, aia nu este zona de lux ci o tarla construita aiurea si fara cap si coada !, nefericitii proprietari tantalai isi vor musca mainile si acum si peste cinci ani la cat de prosti au fost sa puna botu la prosteala !, tineti minte ce va spun , nici in cinci ani acolo nu o sa arate a zona de lux !, poate doar figuri in cap

 • Dragi ieseni, asta mai de sus cu ‘tot de iasi’ un mare frustrat ce lasa comentarii la aproape toate articolele bzi. Ori esti pus sa creasca audienta la asta prin instigare cu diverse vorbe rautacioase ori chiar nu ai o viata. Saracul tot sarac ramane. Pe langa ca esti si analfabet dar si un fudul incult ca prostul atata poate. Mi e mila de tine fraiere dar asta ti e soarta o viata plina de dusmanie.
  Maine poimaine o sa fii sclavul celor cu vile prin bucium asta daca nu esti deja😁

 • Da pun pariu ca asta sub numele tot de iasi e din cea mai de rahat zona a orasului sau pe langa si nu ii mai incape frustrarea in el de incearca din rasputeri sa defaimeze el buciumul. Baietas usurel respiro ca n-ai sa ajungi tu niciodata sa locuiesti in asa zona smechera orice ai face.

 • Nu te mai chinui tot de iasi ca esti cel mai distrus din sectiunea de comentarii. Cum crezi ca s au construit toate orasele lumii bai rahatel?! Pe locuri si spatii libere!!! Ce te ai face fara bzi ca nimeni nu ti acorda atentie in viata de zi cu zi😂😂😂sluga celor cu vile esti

 • Nu iti era ma usoar daca scrieai doar cu un singur nume ? stai linistit ca nu imi doresc sa locuiesc in bucium alaturi de unii ca tine iar decamdata nu sunt sclavul nimanui ! poate pe pe bani buni sa imi pierd ceva timp pe acolo, bucium e o zona smechera pe dracu ! si asta o vezi in fiecare zi la orele de varf cand stai 2 ore in trafic sa ajungi in centru ! intro seara am stat 45 de minute pe strada 3 fantani sa trec de semafor sa intru pe Poitiers !, nu plang dupa zona aia stai linistit ! nu uita sa pui cronometru maine dimineata cand vrei sa vii in targ !

 • Egrosul e locul tau preferat am inteles dar acum si targul?! Mai exista asa ceva?? Cum te dai de gol ca atata ti e nivelul:)))))

Adauga un comentariu